Aplicațiile iOS dau eroare mai des decât cele de pe Android, afirma un studiu Crittercism

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.424 ori
<b>Aplicațiile iOS dau eroare mai des decât cele de pe Android, afirma un studiu Crittercism</b>Nu știu cine sunt Crittercism, dar se pare că ar fi o autoritate în domeniul aplicațiilor mobile, ei realizând recent și un studiu cu privire la comportamentul aplicațiilor Android și iOS. Astfel, se pare că aplicațiile iOS dau eroare mai des...

Nu știu cine sunt Crittercism, dar se pare că ar fi o autoritate în domeniul aplicațiilor mobile, ei realizând recent și un studiu cu privire la comportamentul aplicațiilor Android și iOS. Astfel, se pare că aplicațiile iOS dau eroare mai des decât cele de pe sistemul mobil de operare al celor de la Google, dacă ne luăm după statistici.

Fiind martor a multe Force Close-uri pe Android, mi se par puțin bizare aceste afirmații, dar hai să vedem despre ce este vorba. Crittercism a realizat studiul de-a lungul a 2 săptămâni din luna decembrie, iOS 5.0.1 fiind desemnat drept sistemul de operare cu cele mai multe crash-uri, 28.46% din total. Aici vina ar putea aparține faptului că iOS 5.0.1 este o versiune nouă încă și se pare că destui dezvoltatori de aplicații nu și-au actualizat softurile astfel încât să fie complet compatibile cu noul release.

Rețineți și că testele au fost destul de detaliate, cu 23 de versiuni diferite de iOS și 33 de versiuni de Android fiind acoperite. iOS 4.2.1 a fost responsabil pentru 12% dintre erori, în vreme ce iOS 4.3.3 a generat 10.66% din total, iar iOS 4.1 8.24%. Datele au fost colectate urmărind utilizarea a peste 214 milioane de aplicații, iar mai jos aveți și un grafic care arata ce versiuni de Android si iOS sunt predispuse la erori. Din câte văd Android 2.3.4 și Android 2.3.3 au generat cele mai multe probleme până acum, in segmentul de aplicatii mobile Google, iar cifrele lui iOS sunt mult mai mari. E bizar să vedem aceste cifre, mai ales având în vedere procesul strict de aprobare a softurilor care intră în App Store... în plus Android este celebru pentru problemele cu malware. Să fie aceste statistici inexacte?

Aplicațiile iOS dau eroare mai des decât cele de pe Android, afirma un studiu Crittercism

Aplicațiile iOS dau eroare mai des decât cele de pe Android

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×