Apple vrea un televizor OLED, dar Samsung și LG nu contribuie cu panourile necesare (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.559 ori
<b>Apple vrea un televizor OLED, dar Samsung și LG nu contribuie cu panourile necesare (Zvon)</b>Persoane din industria tech cu oarecare conexiuni la Apple au aflat recent ca faimosul televizor al companiei din Cupertino ar putea fi sabotat de parteneri precum LG sau Samsung. Apple ar vrea să creeze un televizor bazat pe tehnologie OLED, conform lui...

Persoane din industria tech cu oarecare conexiuni la Apple au aflat recent ca faimosul televizor al companiei din Cupertino ar putea fi sabotat de parteneri precum LG sau Samsung. Apple ar vrea să creeze un televizor bazat pe tehnologie OLED, conform lui Gene Munster, ale cărui teorii vin în completarea primelor zvonuri despre iTV, apărute odată cu biografia lui Steve Jobs.

Se pare că firma care ne-a dat iPhone-ul și iPad-ul ar vrea să folosească panouri OLED IGZO de la Sharp pentru iTV și asta pentru că Sharp și Samsung nu vor să își împărtășească tehnologia. Ambele companii asiatice au modele noi prezentate la CES 2012 și vor avea nevoie de capacitatea maximă de producție pentru a onora comenzi și a-și pune în mișcare producția. în plus, Samsung are toate motivele să nu ajute Apple și la acest capitol, după un an de procese.

O altă problemă este că Sharp nu are capacitatea de a produce ecranele necesare pentru presupusul iTV și nu este gata să ofere destule panouri pentru o producție eficientă de televizoare Apple. Specialiștii în domeniu afirmă că totuși Apple nu se va orienta către OLED, doearece tehnologia aceasta e prea scumpă pentru preferințele companiei din Cupertino. în plus, firma condusă până anul trecut de Steve Jobs are tendința de a încerca mereu o tehnologie nouă și una la care nu au acces rivalii săi, astfel că deși ar fi putut să folosească ecrane OLED pe iPad sau iPhone, Apple a ales IPS LCD.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×