Aplicațiile reduse la 0.88 lei În a doua zi de celebrare a 25 de miliarde descărcări din Google Play

Autor:  | Publicat în:  Google 1.400 ori
<b>Aplicațiile reduse la 0.88 lei În a doua zi de celebrare a 25 de miliarde descărcări din Google Play</b>Google oferă aplicații reduse în Google Play pe parcursul a 5 zile, ieri a fost prima zi așa că s-ar putea să găsiți mai jos sau în zilele următoarele și aplicațiile sau jocurile ce vă interesează în mod deosebit. &nbsp; Lista completă...

Google oferă aplicații reduse în Google Play pe parcursul a 5 zile, ieri a fost prima zi așa că s-ar putea să găsiți mai jos sau în zilele următoarele și aplicațiile sau jocurile ce vă interesează în mod deosebit.

Lista completă pentru a doua zi poate fi studiată AICI. Aplicațiile costă 0.88 lei. Cele mai interesante mi s-au părut FIFA 12 by EA Sports, Cut the Rope: Experiments, Paper Camera, Mini Motor Racing, World of Goo, Flick Nations Rugby.

Fostul Android Market a fost transformat din martie în Google Play. Reprezintă locul a peste 600.000 de aplicații ce au fost descărcate de peste 25 miliarde de ori. Mi-aș dori ca Google să repete isprava cu reducerile și la 30 de miliarde, 35 de miliarde ș.a.m.d.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×