Aplicațiile reduse la 0.88 lei În a doua zi de celebrare a 25 de miliarde descărcări din Google Play

Autor:  | Publicat în:  Google 1.379 ori
<b>Aplicațiile reduse la 0.88 lei În a doua zi de celebrare a 25 de miliarde descărcări din Google Play</b>Google oferă aplicații reduse în Google Play pe parcursul a 5 zile, ieri a fost prima zi așa că s-ar putea să găsiți mai jos sau în zilele următoarele și aplicațiile sau jocurile ce vă interesează în mod deosebit. &nbsp; Lista completă...

Google oferă aplicații reduse în Google Play pe parcursul a 5 zile, ieri a fost prima zi așa că s-ar putea să găsiți mai jos sau în zilele următoarele și aplicațiile sau jocurile ce vă interesează în mod deosebit.

Lista completă pentru a doua zi poate fi studiată AICI. Aplicațiile costă 0.88 lei. Cele mai interesante mi s-au părut FIFA 12 by EA Sports, Cut the Rope: Experiments, Paper Camera, Mini Motor Racing, World of Goo, Flick Nations Rugby.

Fostul Android Market a fost transformat din martie în Google Play. Reprezintă locul a peste 600.000 de aplicații ce au fost descărcate de peste 25 miliarde de ori. Mi-aș dori ca Google să repete isprava cu reducerile și la 30 de miliarde, 35 de miliarde ș.a.m.d.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×