Aplicațiile reduse la 0.88 lei În a doua zi de celebrare a 25 de miliarde descărcări din Google Play

1.479 ori
<b>Aplicațiile reduse la 0.88 lei În a doua zi de celebrare a 25 de miliarde descărcări din Google Play</b>Google oferă aplicații reduse în Google Play pe parcursul a 5 zile, ieri a fost prima zi așa că s-ar putea să găsiți mai jos sau în zilele următoarele și aplicațiile sau jocurile ce vă interesează în mod deosebit. &nbsp; Lista completă...

Google oferă aplicații reduse în Google Play pe parcursul a 5 zile, ieri a fost prima zi așa că s-ar putea să găsiți mai jos sau în zilele următoarele și aplicațiile sau jocurile ce vă interesează în mod deosebit.

Lista completă pentru a doua zi poate fi studiată AICI. Aplicațiile costă 0.88 lei. Cele mai interesante mi s-au părut FIFA 12 by EA Sports, Cut the Rope: Experiments, Paper Camera, Mini Motor Racing, World of Goo, Flick Nations Rugby.

Fostul Android Market a fost transformat din martie în Google Play. Reprezintă locul a peste 600.000 de aplicații ce au fost descărcate de peste 25 miliarde de ori. Mi-aș dori ca Google să repete isprava cu reducerile și la 30 de miliarde, 35 de miliarde ș.a.m.d.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×