iPhone 5 unboxing Mobilissimo.ro - scoatem din cutie telefonul momentului, inaugurăm tehnologia nano SIM, cu unele probleme locale (Video)

10.060 ori
<b>iPhone 5 unboxing Mobilissimo.ro - scoatem din cutie telefonul momentului, inaugurăm tehnologia nano SIM, cu unele probleme locale (Video)</b>Prezentat oficial de Apple pe 12 septembrie, iPhone 5 a ajuns în sfârșit și la noi, mulțumită celor de la Quickmobile. Cu această ocazie am realizat un unboxing detaliat și un mic preview, în care vedeți cum funcționează setupul inițial al...

Prezentat oficial de Apple pe 12 septembrie, iPhone 5 a ajuns în sfârșit și la noi, mulțumită celor de la Quickmobile. Cu această ocazie am realizat un unboxing detaliat și un mic preview, în care vedeți cum funcționează setupul inițial al terminalului, aflați cum am găsit un nano SIM în București și vedeți puțin și din Apple Maps.

iPhone 5 este disponibil pe negru și alb la Quickmobile.ro, care vinde telefonul la prețul de 3199 lei, în varianta de 16 GB, 3699 lei pentru versiunea de 32 GB și 4199 lei, pentru varianta de 64 GB. Terminalul măsoară 7.6 mm în grosime, cântărește 112 grame și prima impresie este că telefonul e foarte, foarte ușor, dar nu destul încât să îl scapi din mână, deoarece are aderenta bună. iPhone 5 vine într-o cutie albă și compactă, în care găsim terminalul, o cheiță pentru slotul SIM, manuale și stickere, cablul USB/Lightning, căștile Earpods și încărcătorul.

iPhone 5 a ajuns În sfârșit și la noi

Cea mai clară îmbunătățire a lui iPhone 5 este cea a ecranului, care este unul de 4 inch, înlocuindu-l pe cel de 3.5 inch al predecesorilor. Astfel, noul telefon rămâne la fel de lat, dar este puțin mai lung, cam cu un rând de iconuri dacă vă orientați după interfața. Ecranul lui iPhone 5 este un IPS LCD, care suporta o rezoluție de 640 x 1136 pixeli și oferă o densitate de 326 ppi. Observați cât de ușor am scos la iveală slotul SIM, dar cât de greu am potrivit micuțul nano SIM înăuntru. Degetele groase vor avea greutăți cu această cartela mică...

iPhone 5 nano SIM in Romania

A fost o adevărată aventură găsirea unui nano SIM astăzi, mai ales că Orange Concept Store Victoriei din București mai nou s-a desființat și a trebuit să ne încercăm norocul într-un mic Orange Shop din Vitan Mall. în mod surprizantor am găsit un nano SIM acolo, dar procedura de a-l obține a presupus întâi să cumpăr o cartelă SIM normală și apoi să cer un nano SIM că înlocuitor pentru o "defecțiune a cartelei". Bizar? Se pare că sistemul Orange de activate a cartelei nu e gata de nano SIM, din câte am înțeles la fața locului.

iPhone 5 scos din cutie

Mai bizar este că a fost nevoie și de date personale pentru a cumpăra cartela, dar asta e altă poveste. Revenind la iPhone, terminalul arata foarte bine, este elegant și își merită statutul de bijuterie promovat de Apple, deoarece reflectă lumina în jurul său și iese în evidență dintre marea de telefoane negre, plastificate, fie prea glossy, fie prea mate. în fine, mai aflați că telefonul vine cu un procesor Apple A6 dual core de 1 GHz, 1 GB RAM, o cameră de 8 megapixeli cu protecție de cristal de safir pentru lentila și o cameră frontală de 1.2 megapixeli.

iPhone 5 scos din cutie

în partea inferioară aveam portul audio și noul port Lightning. Că OS avem iOS 6.0, cu noul Apple Maps, care afișează clădirile din zona mea ușor "îndoite", de parcă blocurile nu ar fi drepte și asta e doar unul dintre bugurile sale. Ați văzut și noul Siri, cel actualizat în clipul nostru și alte câteva mici detalii, precum interfața camerei. Revenim în curând cu un preview mai amplu, iar până atunci dacă doriți telefonul îl găsiți la Quickmobile, la preutri începând de la 3199 lei. Prima impresie despre iPhone 5 este una pozitivă, dar fără acel "wow" de noutate fantastică.

Preț Apple iPhone 5 QuickMobile.ro:


Apple iPhone 5 unboxing video
 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×