Vodafone oferă un boost de performanță În internetul via 3G

1.402 ori
<b>Vodafone oferă un boost de performanță În internetul via 3G</b>Vodafone a investit în infrastructura 3G și ne oferă acum viteze mai mari de download via 3G. Asta până din 2013 - 2014 vom începe a trece spre 4G, asta într-un caz fericit în care și România are companii de telefonie mobilă interesate de 4G....

Vodafone a investit în infrastructura 3G și ne oferă acum viteze mai mari de download via 3G. Asta până din 2013 - 2014 vom începe a trece spre 4G, asta într-un caz fericit în care și România are companii de telefonie mobilă interesate de 4G.

Ce viteze oferă Vodafone?

- 43.2 Mbps la download și 5.76 Mbps în upload - în București, Mamaia și Constanța;
- viteze de până la 21.6 Mbps în download pentru 30 de orașe - Arada, Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Buzău, Cernavodă, Cluj-Napoca, Constanța, Fetești, Fundulea, Galați, Giurgiu, Iași, Isaccea, Mangalia, Oradea, Ovidiu, Pitești, Ploiești, Predeal, Satu Mare, Săcele, Sibiu, Slobozia, Târgu Mureș, Techirghiol, Timișoara.

Majoritatea telefoanelor din România se plafonează la 21 Mbps și aici mă refer la HTC One X, Samsung Galaxy S III și S II, LG Optimus 4X HD, etc. Majoritatea se opresc pe la 14.4 Mbps: iPhone 4S ar fi un exemplu.

Vodafone plusează la oferta de internet prin două luni gratuite la semnarea unui contract Internet Nelimitat Plus, Extra și Profesional.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×