Vodafone oferă un boost de performanță În internetul via 3G

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.311 ori
<b>Vodafone oferă un boost de performanță În internetul via 3G</b>Vodafone a investit în infrastructura 3G și ne oferă acum viteze mai mari de download via 3G. Asta până din 2013 - 2014 vom începe a trece spre 4G, asta într-un caz fericit în care și România are companii de telefonie mobilă interesate de 4G....

Vodafone a investit în infrastructura 3G și ne oferă acum viteze mai mari de download via 3G. Asta până din 2013 - 2014 vom începe a trece spre 4G, asta într-un caz fericit în care și România are companii de telefonie mobilă interesate de 4G.

Ce viteze oferă Vodafone?

- 43.2 Mbps la download și 5.76 Mbps în upload - în București, Mamaia și Constanța;
- viteze de până la 21.6 Mbps în download pentru 30 de orașe - Arada, Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Buzău, Cernavodă, Cluj-Napoca, Constanța, Fetești, Fundulea, Galați, Giurgiu, Iași, Isaccea, Mangalia, Oradea, Ovidiu, Pitești, Ploiești, Predeal, Satu Mare, Săcele, Sibiu, Slobozia, Târgu Mureș, Techirghiol, Timișoara.

Majoritatea telefoanelor din România se plafonează la 21 Mbps și aici mă refer la HTC One X, Samsung Galaxy S III și S II, LG Optimus 4X HD, etc. Majoritatea se opresc pe la 14.4 Mbps: iPhone 4S ar fi un exemplu.

Vodafone plusează la oferta de internet prin două luni gratuite la semnarea unui contract Internet Nelimitat Plus, Extra și Profesional.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×