Apple a Început pregătirile pentru WWDC 2013, Împodobește centrul Moscone din San Francisco

960 ori
<b>Apple a Început pregătirile pentru WWDC 2013, Împodobește centrul Moscone din San Francisco</b>Săptămâna viitoare începe nebunia cu WWDC 2013, evenimentul Apple destinat dezvoltatorilor și cel în cadrul căruia îl vom vedea pentru prima oară pe iOS 7.0. Apple a început deja să decoreze clădirea în care va avea loc seria de conferințe,...

Săptămâna viitoare începe nebunia cu WWDC 2013, evenimentul Apple destinat dezvoltatorilor și cel în cadrul căruia îl vom vedea pentru prima oară pe iOS 7.0. Apple a început deja să decoreze clădirea în care va avea loc seria de conferințe, Moscone Center din San Francisco.

E posibil ca aceasta fie una dintre ultimele dăți când Apple tine conferințe aici, deoarece atunci când campusul sau OZN va fi gata sunt sigur că el va găzdui astfel de evenimente. Decorațiile sunt în nota obișnuită și includ pete de culoare pe banner, iar legat de eveniment nu ar trebui să vă așteptați la un nou iPhone sau iPad, deoarece WWDC e bazat mai degrabă pe software.

WWDC 2013

Gamerii vor fi probabil cei mai încântați, deoarece la fiecare astfel de eveniment Apple vin și producătorii de jocuri cu exclusivități, iar din câte am înțeles ar urma să vedem Modern Combat 5 și Asphalt 8 cu această ocazie. Se zvonește și că vom vedea un update pentru OS X, MacBook-uri bazate pe Intel Haswell și un iOS 7 monocrom și cu interfața "plată". Aflăm mai multe începând cu 10 iunie!

WWDC 2013

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×