Apple a vandut 5 milioane de iPhone-uri!

1.007 ori
<b>Apple a vandut 5 milioane de iPhone-uri!</b>Conform celor de la 9 to 5 Mac Apple va anunta in cadrul showului MacWorld, din ianuarie faptul ca a vandut 5 milioane de iPhone-uri. La lansarea terminalului, Steve Jobs a afirmat ca scopul companiei sale este de a vinde 10 milioane de handseturi pana la...

Conform celor de la 9 to 5 Mac Apple va anunta in cadrul showului MacWorld, din ianuarie faptul ca a vandut 5 milioane de iPhone-uri.

La lansarea terminalului, Steve Jobs a afirmat ca scopul companiei sale este de a vinde 10 milioane de handseturi pana la finalul anului viitor. Ei bine, la doar 6 luni de la marea lansare, Apple isi vinde smartphone-ul cu o viteza potrivita lui 2008. In acest ritm, Steve Jobs si-ar putea depasi baremul autoimpus cu mult inainte de deadline-ul mentionat. Apple a vandut iPhone-uri in SUA, de la sfarsitul lui iunie si in Europa din noiembrie.

Compania producatoare a celui mai celebru terminal mobil al anului 2007 se afla in negocieri cu operatorii din China si Japonia, pentru a vinde iPhone-ul si in Asia. Daca Apple va intra pe piata popoarelor "obsedate de tehnologie" in 2008, vom vedea cu siguranta un numar de unitati vandute cu mult peste 10 milioane. Urmatorul pas? Jobs nu a anuntat nimic oficial, dar zvonurile afirma ca acesta doreste ca 50 de milioane de iPhone-uri sa fie vandute pana in 2009.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×