Produse evoMAG.ro

Apple a vandut 5 milioane de iPhone-uri!

Autor:  | Publicat în:  Apple 802 ori
<b>Apple a vandut 5 milioane de iPhone-uri!</b>Conform celor de la 9 to 5 Mac Apple va anunta in cadrul showului MacWorld, din ianuarie faptul ca a vandut 5 milioane de iPhone-uri. La lansarea terminalului, Steve Jobs a afirmat ca scopul companiei sale este de a vinde 10 milioane de handseturi pana la...

Conform celor de la 9 to 5 Mac Apple va anunta in cadrul showului MacWorld, din ianuarie faptul ca a vandut 5 milioane de iPhone-uri.

La lansarea terminalului, Steve Jobs a afirmat ca scopul companiei sale este de a vinde 10 milioane de handseturi pana la finalul anului viitor. Ei bine, la doar 6 luni de la marea lansare, Apple isi vinde smartphone-ul cu o viteza potrivita lui 2008. In acest ritm, Steve Jobs si-ar putea depasi baremul autoimpus cu mult inainte de deadline-ul mentionat. Apple a vandut iPhone-uri in SUA, de la sfarsitul lui iunie si in Europa din noiembrie.

Compania producatoare a celui mai celebru terminal mobil al anului 2007 se afla in negocieri cu operatorii din China si Japonia, pentru a vinde iPhone-ul si in Asia. Daca Apple va intra pe piata popoarelor "obsedate de tehnologie" in 2008, vom vedea cu siguranta un numar de unitati vandute cu mult peste 10 milioane. Urmatorul pas? Jobs nu a anuntat nimic oficial, dar zvonurile afirma ca acesta doreste ca 50 de milioane de iPhone-uri sa fie vandute pana in 2009.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×