Casa Regala britanica are canal YouTube

1.053 ori
<b>Casa Regala britanica are canal YouTube</b>Casa Regala Britanica tocmai a lansat canalul Royal Channel, pe popularul site de video sharing YouTube. Acesta a fost pus la dispozitia publicului incepand de duminica, 23 Decembrie, prezentand clipuri moderne si de arhiva cu membrii familiei regale. La...

Casa Regala Britanica tocmai a lansat canalul Royal Channel, pe popularul site de video sharing YouTube. Acesta a fost pus la dispozitia publicului incepand de duminica, 23 Decembrie, prezentand clipuri moderne si de arhiva cu membrii familiei regale.

La lansarea sa, canalul a oferit publicului sansa de a viziona prima emisie televizata de Craciun, datand din anul 1957, drept clip principal. Accesul la acest clip special, a fost permis, pentru a marca implinirea a 50 de ani de la prima transmisiune TV de Craciun. Mesajul Reginei din aceasta inregistrarea video de arhiva facea referire la descoperirile tehnologice care i-au permis sa ajunga in casele atator oameni, intr-un mod atat de rapid si eficient.

Iata ca, in ziua de Craciun la ora 3pm GMT, Regina va transmite un nou mesaj, de data aceasta pe YouTube, mentionand acelasi progres tehnologic. Clipul live va fi difuzat simultan cu cel disponibil prin intermediul televiziunii britanice, iar lansarea mesajului va avea loc pe site-ul regal la adresa http://www.royal.gov.uk/output/Page6163.asp. Nu este prima oara cand monarhia britanica sarbatoreste tehnologia, de vreme ce in 1937, incoronarea lui George al VI-lea a fost prima transmsiune externa. In 1953 Regina a permis accesul camerelor de filmat in Westminster Abbey pentru prima oara in timpul incoronarii sale. Ca urmare, aproximativ 500.000 de televizoare s-au vandut in apropierea acestui eveniment. In 1976 Regina a devenit primul monarh care a trimis un email in timpul unei vizite la o baza militara.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×