LG Viewty ofera suport complet DivX

4.501 ori
<b>LG Viewty ofera suport complet DivX</b>Nu, terminalul din imaginea de mai jos nu este LG Prada! Totusi, acest telefon ar putea fi destul de atractiv, avand in vedere lista sa de specificatii tehnice. Conform ultimelor zvonuri, LG Viewty va oferi suport DivX, permitand utilizatorilor sai sa...

Nu, terminalul din imaginea de mai jos nu este LG Prada! Totusi, acest telefon ar putea fi destul de atractiv, avand in vedere lista sa de specificatii tehnice.

Conform ultimelor zvonuri, LG Viewty va oferi suport DivX, permitand utilizatorilor sai sa vizioneze clipuri video de buna calitate, in drumul spre munca. Daca nu doriti ca astfel de vizionari sa va oboseasca ochii, este si optiunea TV out. LG Viewty, un telefon fara tastatura fizica, a trecut prin teste riguroase inainte de a primi cerfiticarea DivX marcata printr-un logo.

Acest lucru inseamna ca vom dispune de functii de creatie video si playback video, care il vor incanta chiar si pe cel mai pretentios utilizator. Pe lista feature-urilor noului LG gasim o camera destul de puternica cu focus manual si stabilizator de imagine, dar si abilitatea de a inregistra clipuri video la 120fps. Telefonul este dotat cu un display LCD touchscreen de 3 inch, care recunoaste scrisul de mana si-l vom vedea pe piata incepand cu mijlocul lunii octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×