Apple anunta ca a vandut 1 milion de iPad-uri

Autor:  | Publicat în:  Apple 860 ori
<b>Apple anunta ca a vandut 1 milion de iPad-uri</b>In mijlocul scandalului cu reputatia Apple stirbita de declaratia sa anti Adobe Flash, aflam si vesti bune, cel putin pentru gigantul din Cupertino. Creatorul lui iPhone si iPad a reusit sa vanda 1 milion de unitati ale tabletului sau, in doar 28 de zile....

In mijlocul scandalului cu reputatia Apple stirbita de declaratia sa anti Adobe Flash, aflam si vesti bune, cel putin pentru gigantul din Cupertino. Creatorul lui iPhone si iPad a reusit sa vanda 1 milion de unitati ale tabletului sau, in doar 28 de zile.

iPad-ul cu numarul un milion a fost vandut vineri, iar utilizatorii de tableturi au descarcat deja peste 12 milioane de aplicatii de pe App Store, plus 1.5 milioane de carti din iBookStore. 1 milion de iPad-uri vandute in 28 de zile este o performanta care face chiar si vanzarile lui Apple iPhone sa paleasca, handsetul necesitand 74 de zile pentru vanzarea a 1 milion de unitati.

Developerii au creat pana acum peste 5000 de aplicatii noi special pentru iPad, dar trebuie sa mentionam ca tabletul suporta majoritatea celor 200.000 de aplicatii disponibile in App Store, inclusiv cele deja cumparate pe iPhone si iPod touch.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×