Apple ar lucra la un ceas iWatch cu display curbat din sticlă

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.751 ori
<b>Apple ar lucra la un ceas iWatch cu display curbat din sticlă</b>The New York Times au informații că Apple ar lucra la un ceas iWatch, citând surse chiar de la Cupertino. Terminalul ar folosi sticlă curbată pentru a se mula perfect pe mișcările încheieturii umane. Nu e prima oară când auzim despre un posibil...

The New York Times au informații că Apple ar lucra la un ceas iWatch, citând surse chiar de la Cupertino. Terminalul ar folosi sticlă curbată pentru a se mula perfect pe mișcările încheieturii umane. Nu e prima oară când auzim despre un posibil iWatch, mai ales că imaginea concept de mai jos nu e singura de acest gen.

Ideea unui ceas Apple a apărut încât de când publicul a început să cumpere curele pentru iPod nano și să îl transforme în ceas. Există deja o serie de ceasuri smart pe piață, unele produse de Sony și Motorola și care sunt axate  pe comunicarea cu smartphone-ul și funcții legate de jogging/fitness. Sunt câteva domenii în care Apple nu a activat încă, precum cel al televizoarelor, ceasurilor și consolelor de gaming. Dintre acestea televizoarele par inițiativa cea mai probabilă, dar iată că și ceasurile ajung în faza de prototip.

Un astfel de iWatch ar trebui să fie un simbol al eleganței și va folosi Bluetooth 4.0 pentru a se conecta la un iPhone, afișând mesajele primite pe acesta. Există și teoria ca acest ceas ar fi bazat pe Siri pentru majoritatea comenzilor sale. Vă imaginați cât de bine ar arăta un ceas metalic cu sticla curbată produs de Apple?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×