Apple ar putea să îşi schimbe logo-ul, revenind la cel original, în culorile curcubeului

1.110 ori
<b>Apple ar putea să îşi schimbe logo-ul, revenind la cel original, în culorile curcubeului</b>Apple şi în general giganţii din zona tech nu îşi schimbă prea des identitatea şi imaginea, acestea fiind definitorii şi uşor de recunoscut după atât de mulţi ani de existenţă. Se pare totuşi că firma americană are o criză

Apple şi în general giganţii din zona tech nu îşi schimbă prea des identitatea şi imaginea, acestea fiind definitorii şi uşor de recunoscut după atât de mulţi ani de existenţă. Se pare totuşi că firma americană are o criză de nostalgie şi ar vrea să revină la logo-ul cu mărul colorat în culorile curcubeului.

Logo-ul original apărea în 1977 şi ar putea reveni pe ediţii speciale de iPhone din 2019. Apple renunţa la logo-ul în culorile curcubeului în 1999, alegând nuanţa singulară alba-gri din ziua de azi. Cei de la MacRumors au pornit zvonul cu revenirea logo-ului curcubeu, citând surse care cunosc angajaţi Apple.

Am văzut la un moment dat o scenă în culorile curcubeului în Apple Campus, dar aparent fusese pregătită pentru un concert Lady Gaga sau pentru Pride Month. Jony Ive a creat designul scenei şi a subliniat că logo-ul curcubeu a definit identitatea Apple mulţi ani. Trebuie spus şi că Apple şi-a reînnoit trademark-ul asupra logo-ului colorat anul trecut.

Printre produsele legendare pe care apărea acest simbol se numără Macintosh-ul din 1984. iPhone-urile ar putea primi customizarea după modelul PRODUCT(RED). Personal nu cred că Apple va reveni la această abordare, pentru că trăim în epoca minimalismului, în care "less is more". O versiune retro/aniversară/ediţie specială ar putea purta logo-ul, dar produsele mainstream vor rămâne la fel strălucitor, minimalist şi alb-gri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×