Problemele cu cartelele SIM de pe iPhone 4S rezolvate de o nouă actualizare iOS 5

3.929 ori
<b>Problemele cu cartelele SIM de pe iPhone 4S rezolvate de o nouă actualizare iOS 5</b>Apple s-a pus din nou pe treabă și a oferit clienților săi o nouă actualizare a firmware-ului iOS 5.0.1. Această a doua actualizare are ca scop corectarea unor erori care afectează funcționarea cartelelor SIM pe iPhone 4S. &nbsp; Același nou...

Apple s-a pus din nou pe treabă și a oferit clienților săi o nouă actualizare a firmware-ului iOS 5.0.1. Această a doua actualizare are ca scop corectarea unor erori care afectează funcționarea cartelelor SIM pe iPhone 4S.

Același nou software permite decriptarea de fișiere cheie care ajută la portarea (în legalitate) a lui Siri. Vorbim aici despre iOS 5.0.1 Build 9A406, iar erorile cu SIM-ul pe care le rezolvă acest firmware au fost menționate de câțiva posesori de iPhone 4S până acum. Un document oficial Apple menționează că este vorba de eroarea "No SIM Card Installed" în acest caz.

De vreme ce iPhone 4S s-a vândut ca pâinea caldă și în România, mă aștept ca în secțiunea Comentarii să găsesc măcar un român care a avut probleme cu cartela SIM pe terminalul Apple. Se pare că uneori telefonul pur și simplu nu mai recunoaște micro-SIM-ul fără vreun motiv anume. Apple le recomandă celor care au această problemă să facă backup la telefon și să reinstaleze cea mai nouă versiune de iOS 5, adică noul build de iOS 5.0.1.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×