Apple ar putea lansa iPad-ul Pro de 12.9 inch chiar În primele luni din 2015

Autor:  | Publicat în:  Apple 599 ori
<b>Apple ar putea lansa iPad-ul Pro de 12.9 inch chiar În primele luni din 2015</b>în timp ce momentan Apple desfășoară pregătiri pentru lansarea noii generații iPhone, se pare că noi zvonuri cu privire la tableta iPad Pro ce va veni cu display de 12.9 inch încă sunt prezente la ordinea zilei. Potrivit acestor noi speculații,...

în timp ce momentan Apple desfășoară pregătiri pentru lansarea noii generații iPhone, se pare că noi zvonuri cu privire la tableta iPad Pro ce va veni cu display de 12.9 inch încă sunt prezente la ordinea zilei. Potrivit acestor noi speculații, varianta de 12.9 inch va fi lansată chiar în primele luni din anul 2015.

După cum bine știm, în aceste momente, tabletele Apple se regăsesc pe piață în două variante cu dimensiuni diferite a ecranului, mai precis un model mini de 7.9 inch și un model standard de 9.7 inch, tablete ce continuă a fi cele mai populare astfel de dispozitive printre utilizatori.

Dacă acest zvon se va dovedi sau nu a fi realitate, numai timpul o va putea spune, cu toate că o astfel de tabletă nu va avea parte de o popularitate atât de mare ca a modelelor mai sus menționate, în special datorită faptului că o diagonală de 12.9 inch este destinată în mare parte domeniului business. Totuși, valoarea la care ar ajunge pe piață o astfel de tabletă ar putea aduce un profit destul de considerabil celor de la Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×