Apple ar putea lansa un iPad Pro, conform analiștilor din domeniu

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.013 ori
<b>Apple ar putea lansa un iPad Pro, conform analiștilor din domeniu</b>După ce analiștii tech nu au nimerit chiar 100% detaliile despre iPad Air și iPad Mini Retina, care nu vin cu senzor Touch ID și camera de 8 MP în cazul tabletei mari, iată că experții revin cu noi predicții. &nbsp; E vorba de această dată...

După ce analiștii tech nu au nimerit chiar 100% detaliile despre iPad Air și iPad Mini Retina, care nu vin cu senzor Touch ID și camera de 8 MP în cazul tabletei mari, iată că experții revin cu noi predicții.

E vorba de această dată despre un viitor iPad, unul mai puternic și mai mare. Analistul Gene Munster, de la Piper Jaffray a afirmat recent că Apple ar putea pregăti o tabletă care să țină loc de laptop sau PC. Pe numele său Apple iPad Pro, noul terminal se va axa pe lucrul cu documentele, tabelele și prezentările.

Analistul a concluzionat că după lansarea lui iPad Air și iPad Mini Retina rămâne totuși loc pe piață pentru un model Pro. O altă persoană din același domeniu, Will Power de la RW Baird declară că majoritatea iPad-urilor sunt folosite pentru jocuri și multimedia, deci nisa productivității rămâne deschisă.

Cu un procesor 64 bit la interior, mai mult RAM, ecran de înaltă rezoluție cu diagonală mai mare, noul iPad Pro ar putea fi un rival chiar și pentru MacBook.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×