Data de lansare a lui Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge confirmată într-o nouă scăpare: cubul Unpacked se dezvăluie

1.813 ori
<b>Data de lansare a lui Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge confirmată într-o nouă scăpare: cubul Unpacked se dezvăluie</b>Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge au fost confirmate drept denumirile viitoarelor flagshipuri Samsung de către @evleaks, care a dezvăluit şi modele 3D&nbsp;cu aceste telefoane &icirc;ncă de vineri. Azi vedem şi cubul ce serveşte de obicei ca...

Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge au fost confirmate drept denumirile viitoarelor flagshipuri Samsung de către @evleaks, care a dezvăluit şi modele 3D cu aceste telefoane încă de vineri. Azi vedem şi cubul ce serveşte de obicei ca teaser pentru evenimentele Unpacked, de această dată în ediţia 2016.

Iniţial se vorbea despre o lansare pe 20 februarie, cu o zi înainte să debuteze Mobile World Congress 2016, apoi data prezentării noilor flagshipuri a devenit 21 februarie. Aceasta din urmă pare a rămâne nouă zi oficială de lansare şi mă aştept ca hashtagul #TheNextGalaxy să fie plin de teasere în următoarele 3 săptămâni, rămase până la debut.

Tot în ultima săptămână am văzut şi indicii că telefonul va sosi în magazinele din SUA şi Europa pe 11 martie, ceea ce pare plauzibil. Reţineţi că Samsung nu a trimis încă invitaţii presei pentru evenimentul de la MWC 2016, acelea urmând probabil să ofere noi indicii despre handseturi. Cu puţin noroc ne vom număra printre cei aflati în sala când debutează Galaxy S7 şi S7 Edge.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×