Apple are vanzari impresionante in trimestrul 3: 3.27 milioane de iPad-uri si 8.4 milioane de unitati iPhone

992 ori
<b>Apple are vanzari impresionante in trimestrul 3: 3.27 milioane de iPad-uri si 8.4 milioane de unitati iPhone</b>In ciuda problemelor sale recente de imagine, Apple a reusit sa aiba un trimestru 3 excelent, fapt dovedit de vanzari impresionante de iPad-uri (3.27 milioane de unitat) si terminale iPhone (8.4 milioane). Compania a publicat recent si rezultatele sale...

In ciuda problemelor sale recente de imagine, Apple a reusit sa aiba un trimestru 3 excelent, fapt dovedit de vanzari impresionante de iPad-uri (3.27 milioane de unitat) si terminale iPhone (8.4 milioane). Compania a publicat recent si rezultatele sale financiare, conform carora a avut un profit de 3.25 miliarde de dolari si un venit de 15.7 miliarde de dolari.

Suma de 15 miliarde de dolari reprezinta un record pentru producatorul american, fiind cea mai ridicata de la infiintarea sa. La ora actuala exista pe piata peste 100 de milioane de terminale iOS. Trimestrul 3 a inclus doar o luna de vanzari ale lui iPhone 4, deci ar trebui sa ne asteptam la cifre surprinzatoare si in urmatorul trimestru.

Steve Jobs afirma ca pe langa produsele mai sus mentionate, publicul cumpara mai multe Mac-uri ca oricand si promite ca Apple va mai lansa produse surprinzatoare in acest an. Exista zvonuri care afirma ca vom vedea un nou iPad pana la finalul anului, dotat cu o camera frontala si cu ecrane de dimensiuni mai mici, fie de 5 sau 7 inchi.

Nici lansarea unui nou iPod touch nu ne-ar surprinde...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×