HTC HD Pro, urmasul lui HTC HD2?

1.367 ori
<b>HTC HD Pro, urmasul lui HTC HD2?</b>Desi am vazut imagini scapate pe web cu HTC HD3 (si nu le putem confirma autenticitatea), iata un candidat mai bun la titlul de urmas al lui HTC HD2: HTC HD Pro. Din pacate acest terminal este doar un concept, creat de catre utilizatorul Deviantart Jukah....

Desi am vazut imagini scapate pe web cu HTC HD3 (si nu le putem confirma autenticitatea), iata un candidat mai bun la titlul de urmas al lui HTC HD2: HTC HD Pro. Din pacate acest terminal este doar un concept, creat de catre utilizatorul Deviantart Jukah.

Acest concept HTC pare genul de terminal care ruleaza Windows Phone 7 si aflam ca el foloseste un corp din aluminiu, cu un panou din sticla in partea din spate, folosit pentru a proteja lentila camerei. HTC HD Pro are o grosime de doar 11.5 mm si incorporeaza un display touch capacitiv de 4.3 inchi, aceeasi marime ca si a celui de pe HTC HD2.

Specificatiile sale mai includ si o baterie de 1500 mAh, un jack audio de 3.5 mm, un port microUSB si o iesire mini HD pentru conectarea la monitoare si TV-uri. Va deveni oare acest design realitate?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×