YI 4K+ este o cameră video de acțiune high-end echipată cu senzor Sony IMX377 de 12 megapixeli; disponibilă acum la GeekBuying alături de accesorii cadou!

1.394 ori
<b>YI 4K+ este o cameră video de acțiune high-end echipată cu senzor Sony IMX377 de 12 megapixeli; disponibilă acum la GeekBuying alături de accesorii cadou!</b>Cei care își pregătesc de pe acum vacanța de vară și care vor să aibă o cameră video de acțiune high-end pe care se pot baza pentru păstrarea amintirilor vii, pot alege modelul YI 4K+. Aceasta din urmă este disponibilă în acest moment la GeekBuying

Dacă vă plănuiți vacanța de vară de pe acum și aveți în plan să filmați întreaga aventură, atunci o cameră video de acțiune high-end este necesară pentru a păstra amintirile vii. Dacă bugetul nu este unul limitat, puteți opta pentru camera video YI 4K+ ce este vândută în acest moment de către retailerul chinez GeekBuying.com la prețul de 339.99 dolari alături de o serie de cadouri foarte interesante.

Yi 4k+

Pentru început însă, aflați că această cameră pe care o vedeți în imaginile din cadrul acestui articol, este un rival serios pentru modelele GoPro, având chiar dotări și funcții superioare oferite la pachet. În primul rând primim aici un senzor foto de 1/2.3" Sony IMX377 Exmor R de 12 megapixeli, cu lentile ultra wide la 155 grade și deschidere f/2.8. 

Yi 4k+

Primim un procesor quad-core pe 64-bit Ambarella H2 la interior, un display tactil de 2.2 inch cu rezoluție de 640 x 360 pixeli, o baterie de 1400 mAh ce promite până la 2 ore de captură video continuuă la rezoluție 4K și conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, respectiv Bluetooth.

Yi 4k+

YI 4K+ oferă un slot microSD pentru carduri de până la 128 GB, certificare pentru rezistență la apa de până la 40 metri adâncime (folosind carcasa waterproof inclusă în pachet) și un sistem de stabilizare electronică bazat pe giroscop și accelerometru. Camera video de acțiune ne oferă și posibilitatea de a controla diverși factori precum nivelul balansului de alb, nivelul ISO, expunerea, dar și shutter-ul.

YI 4K+

Printre modurile de captură avem timelapse, loop, slow-motion și captură duală (foto + video în același timp). Această cameră poate filma la rezoluție 4K Ultra HD și 60fps, la rezoluție 2.7K și 60fps, dar și în format slow-motion la un frame-rate de 120fps și rezoluție HD. Pe lângă acestea există și alte setări de rezoluție și putem alege fie captură wide, fie ultra-wide în funcție de preferințe. 

Aflați că la GeekBuying.com această cameră vine la pachet cu o carcasă waterproof, cu o baterie originală de rezervă, cu un dock de încărcare, dar și cu o protecție pentru lentilă. YI 4K+ costă 339.99 dolari și dacă bugetul pentru o asemenea achiziție esste unul consistent, atunci camera merită cu siguranță investiția făcută. Mai multe detalii despre acest produs găsiți pe GeekBuying.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×