Apple brevetează o husă de iPhone ce facilitează încărcarea wireless; și Samsung primește un brevet similar

1.129 ori
<b>Apple brevetează o husă de iPhone ce facilitează încărcarea wireless; și Samsung primește un brevet similar</b>Aflăm astăzi faptul că cei de la Apple au primit de curând brevet pentru o nouă invenție - și anume o husă specială de iPhone ce va facilita încărcarea wireless. Descoperim că și rivalii sud-coreenii Samsung au brevetat o tehnologie similară

Descoperim astăzi faptul că de curând Biroul de Brevete și Trademark al SUA a publicat o nouă aplicație de brevet semnată Apple, aceasta dezvăluind o nouă generație de carcase pentru iPhone ce facilitează încărcarea wireless. Se menționează aici că această carcasă poate facilita încărcarea telefonului atât prin intermediul metodei clasice de conectare la priză, cât și prin wireless.

Brevet Husa Apple

Brevetul indică utilizarea unui pad wireless prin care energia este transmisă către smartphone, fix precum se întâmplă în cazul unui smartphone echipat cu un asemenea modul de încărcare fără fir. Mai aflăm de aici faptul că Apple va opta pentru o tehnologie numită "Milimeter Wave" - tehnologie prin care se vor depăși actualele probleme existente între încărcarea wireless și comunicațiile pe smartphone.

Brevet Husa Samsung

De asemenea, pe lângă acest brevet există și unul acordat Samsung care dezvăluie o abordare cât de cât similară. Samsung a inventat o carcasă pentru smartphone-uri care la rândul său facilitează tehnologia de încărcare wireless și care pe deasupra, este capabilă să încarce wireless și purtabile după cum ni se prezintă în schița de mai sus.

Ideile nu sunt deloc rele și în cazul Apple nu putem decât să ne gândim la faptul că modelele iPhone 7s și iPhone 7s Plus nu vor primi la bord suport de încărcare wireless, motiv pentru care se vor oferi acceste accesorii speciale. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×