Apple caută un "buzz marketing manager", care să Îi aducă iPhone-urile În mâinile vedetelor

1.085 ori
<b>Apple caută un "buzz marketing manager", care să Îi aducă iPhone-urile În mâinile vedetelor</b>Odată cu ceremonia Oscarurilor a fost realizat și un selfie care a făcut istorie, depășind recorduri la numărul de retweeturi. Acest selfie include cele mai tari vedete din lumea cinematografiei și în spatele său se afla un Galaxy Note 3. Acum se...

Odată cu ceremonia Oscarurilor a fost realizat și un selfie care a făcut istorie, depășind recorduri la numărul de retweeturi. Acest selfie include cele mai tari vedete din lumea cinematografiei și în spatele său se afla un Galaxy Note 3. Acum se pare că și Apple vrea "buzz" de acest gen, căutând un manager de marketing care să știe să creeze astfel de momente.

La puțin timp după faimosul selfie cu Brad Pitt, Angelina Jolie, Bradley Cooper, Jared Leto, Julia Roberts și alții și președintele Barack Obama a făcut un selfie cu un atlet american. și în acel caz a fost folosit un terminal Samsung, iar Apple vrea ca și iPhone-urile să aibă parte de același tratament. Dwight Silverman de la Huston Chronicle a publicat un anunț de job de la Apple, care caută un "buzz marketing manager".

Apple cauta un "buzz marketing manager", care să Îi aducă iPhone-urile În mâinile vedetelor

Persoana cu acest job va trebui să aducă o expunere crescută a produselor Apple prin intermediul vedetelor, filmelor și televiziunii. Sunt sigur că ați văzut deja zeci de filme în care se aude soneria trademark Apple, deci nu putem spune că firma st[ rău la acest capitol. Totuși, cu miliardele Samsung aruncate pe marketing, e greu să te pui cu un asemenea colos. Voi cum ați crea buzz pentru un iPhone?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×