Gazda Oscarurilor 2014 postează cea mai retweetuită poză din lume: un selfie cu toți actorii mari de la Hollywood

1.075 ori
<b>Gazda Oscarurilor 2014 postează cea mai retweetuită poză din lume: un selfie cu toți actorii mari de la Hollywood</b>După cum bine știți, cu câteva ore în urmă s-a încheiat ceremonia Oscarurilor, ediția 2014, cu Ellen Degeneres drept gazda. Ea nu s-a sfiit să se pozeze cu terminale mobile de ultima generație, realizând și un selfie, care a bătut recorduri....

După cum bine știți, cu câteva ore în urmă s-a încheiat ceremonia Oscarurilor, ediția 2014, cu Ellen Degeneres drept gazda. Ea nu s-a sfiit să se pozeze cu terminale mobile de ultima generație, realizând și un selfie, care a bătut recorduri.

Imaginea de mai sus, cea în o vedem pe Ellen cu actori că Brad Pitt, Julia Roberts, Chaning Tatum și Meryl Streep a bătut orice record la retweeturi. Astfel a fost detronat tweetul lui Barack Obama din noaptea realegerii sale. La ultima verificare acest selfie realizat de mâna lui Bradley Cooper din ce văd depășise 2 milioane de RT-uri.

Mai jos vedeți și un GIF cu momentul realizării pozei, în care Jared Leto, câștigător al premiului Oscar pentru rol secundar apare doar cu jumătate de cap. Poza e realizată cu ceea ce pare a fi un Galaxy Note 3, iar Samsung a umplut ceremonia de product placement.

7arkf.gif

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×