Gazda Oscarurilor 2014 postează cea mai retweetuită poză din lume: un selfie cu toți actorii mari de la Hollywood

1.051 ori
<b>Gazda Oscarurilor 2014 postează cea mai retweetuită poză din lume: un selfie cu toți actorii mari de la Hollywood</b>După cum bine știți, cu câteva ore în urmă s-a încheiat ceremonia Oscarurilor, ediția 2014, cu Ellen Degeneres drept gazda. Ea nu s-a sfiit să se pozeze cu terminale mobile de ultima generație, realizând și un selfie, care a bătut recorduri....

După cum bine știți, cu câteva ore în urmă s-a încheiat ceremonia Oscarurilor, ediția 2014, cu Ellen Degeneres drept gazda. Ea nu s-a sfiit să se pozeze cu terminale mobile de ultima generație, realizând și un selfie, care a bătut recorduri.

Imaginea de mai sus, cea în o vedem pe Ellen cu actori că Brad Pitt, Julia Roberts, Chaning Tatum și Meryl Streep a bătut orice record la retweeturi. Astfel a fost detronat tweetul lui Barack Obama din noaptea realegerii sale. La ultima verificare acest selfie realizat de mâna lui Bradley Cooper din ce văd depășise 2 milioane de RT-uri.

Mai jos vedeți și un GIF cu momentul realizării pozei, în care Jared Leto, câștigător al premiului Oscar pentru rol secundar apare doar cu jumătate de cap. Poza e realizată cu ceea ce pare a fi un Galaxy Note 3, iar Samsung a umplut ceremonia de product placement.

7arkf.gif

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×