Apple iPhone 6c are parte de o nouă scăpare, se reconfirmă ecranul de 4 inch şi lansarea în octombrie

1.356 ori
<b>Apple iPhone 6c are parte de o nouă scăpare, se reconfirmă ecranul de 4 inch şi lansarea în octombrie</b>&Icirc;n ultima vreme am văzut mai degrabă scăpări ale lui iPhone 6s şi 6s Plus, dec&acirc;t ale lui iPhone 6c, dar iată că azi urmaşul lui iPhone 6c revine &icirc;n actualitate. Blogul tech Micgadgets a pus m&acirc;na pe o imagine cu o machetă...

În ultima vreme am văzut mai degrabă scăpări ale lui iPhone 6s şi 6s Plus, decât ale lui iPhone 6c, dar iată că azi urmaşul lui iPhone 6c revine în actualitate. Blogul tech Micgadgets a pus mâna pe o imagine cu o machetă de husa a acestui model, pe care o vedeţi mai jos.

Se pare că terminalul va adopta o diagonală de 4 inch, conform unor surse din cadrul producătorilor de huse. Ceea ce vedem aici e un decupaj după o husă pentru viitorul telefon, care indică dimensiuni similare cu iPhone 5. Totuşi designul va aduce cu cel adoptate de iPhone 6 şi 6s. Cele mai noi zvonuri afirma că îl vom vedea pe piaţă pe iPhone 6c în octombrie sau noiembrie, după ce va fi lansat împreună cu iPhone 6s.

În trecut aflam că acest terminal va sosi cu procesor FinFET de 14 sau 16 nm, fiind primul model Apple cu acest chipset. El va fi produs de TSMC şi Samsung şi spre deosebire de chipurile actuale de 20 nm, va aduce performanta crescută şi consum scăzut. Ca de obicei privim cu precauţie toate aceste zvonuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×