Apple renunță la LCD-urile Samsung din prima parte a lui 2013

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.078 ori
<b>Apple renunță la LCD-urile Samsung din prima parte a lui 2013</b>Uite că apare o altă decizie a Apple care lasă loc de interpretare și anume că războiul cu Samsung se ascute pe zi ce trece. Compania sud-coreeană a pierdut peste 1 miliard de dolari în urma unui proces din SUA. &nbsp; Apple va renunța la...

Uite că apare o altă decizie a Apple care lasă loc de interpretare și anume că războiul cu Samsung se ascute pe zi ce trece. Compania sud-coreeană a pierdut peste 1 miliard de dolari în urma unui proces din SUA.

Apple va renunța la colaborarea cu Samsung în ce privește display-urile LCD integrate pe diverse dispozitive ale companiei cu sediul în Cupertino, California. Explicația oficială ar fi dată de reducerea costurilor. Samsung produce mai scump decât companiile rivale. LG și Sharp ar fi alegerea Apple și parteneriatul lor va deveni și mai puternic.

Samsung nu-și face probleme. Asistăm la o explozie a smartphone-urilor și tabletelor, ei se așteaptă ca Amazon să ia locul Apple. știți că pe lângă linia de tablete se așteaptă și un smartphone Amazon din 2013.

Presupun că și animozitățile dintre Apple și Samsung au avut un cuvânt de spus. Mă aștept ca să vedem și mai multe decizii asemănătoare plus șicane de toate felurile prin reclame, procesele desfășurate în întreaga lume vor ține capul de afiș al presei de specialitate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×