Apple din nou la tribunal! Se judecă cu Ericsson pentru o serie de brevete LTE

818 ori
<b>Apple din nou la tribunal! Se judecă cu Ericsson pentru o serie de brevete LTE</b>Trebuie să recunosc că a trecut ceva vreme de când Apple nu a mai dat în judecată pe nimeni și nu a mai fost dată în judecată de nimeni. Fiți totuși liniștiți, deoarece procesomania continuă, astăzi cu un caz Apple vs Ericsson, pe bază de...

Trebuie să recunosc că a trecut ceva vreme de când Apple nu a mai dat în judecată pe nimeni și nu a mai fost dată în judecată de nimeni. Fiți totuși liniștiți, deoarece procesomania continuă, astăzi cu un caz Apple vs Ericsson, pe bază de brevete legate de tehnologia LTE.

Totul a pornit când o licență de utilizare a tehnologiilor celulare Ericsson a expirat, iar Apple nu a reușit să renegocieze licențierea timp de 2 ani. Firmă din Cupertino a decis să dea în judecată compania Ericsson, adresându-se unui tribunal din California. Ericsson ar considera că anumite brevete sunt legate de tehnologii standardizate, deci Apple le încălca automat incluzând suport 4G LTE pe terminalele sale.

Apple considera că simplul fapt că e vorba de standarduri face brevetele mai accesibile și că prețurile ar trebui să fie mai mici și nediscriminatorii. Plângerea creatorului iPhone și iPad include și faptul că Ericsson îi tarifează după prețul telefoanelor și nu prețul chipului LTE, ceea ce nu e corect. și suedezii de la Ericsson au intentat un proces, cu scopul de a stabili dacă sumele pe care le cer sunt OK sau nu.

Ce ar fi lumea tech fără procesele Apple?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×