Apple hacking fără remediu! Site-ul sau pentru dezvoltatori e picat de 3 zile!

Autor:  | Publicat în:  Apple 801 ori
<b>Apple hacking fără remediu! Site-ul sau pentru dezvoltatori e picat de 3 zile!</b>Se întâmplă destul de rar ca Apple să aibă probleme de securitate, dar când se întâmplă, atunci ele sunt serioase. Site-ul Apple Developer Center a fost spart de joi și chiar și la 3 zile după problema persista. Apple a luat poziție azi și...

Se întâmplă destul de rar ca Apple să aibă probleme de securitate, dar când se întâmplă, atunci ele sunt serioase. Site-ul Apple Developer Center a fost spart de joi și chiar și la 3 zile după problema persista. Apple a luat poziție azi și explică ce se întâmplă.

Site-ul a fost offline în ultimele zile, iar comunitatea de dezvoltatori a fost revoltată de aceste probleme. Totuși, compania din Cupertino îi asigură pe programatori că datele lor personale sunt criptate și nu pot fi accesate. Se pare că aceste informații ar fi fost de fapt scopul hackerului, care dorea să le acceseze.

în mailul trimis dezvoltatorilor, Apple a ținut să menționeze că există totuși o mică posibilitatea ca unele adrese de mail și adrese de acasă să fi fost accesate. Pentru a evita astfel de probleme pe viitor, firmă din Cupertino a îmbunătățit sistemele de securitate, serverul său și a reconstruit baza de date.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×