Noul Nexus 7 apare În prima imagine de presă, cu o cameră În zona din spate

Autor:  | Publicat în:  Google 1.059 ori
<b>Noul Nexus 7 apare În prima imagine de presă, cu o cameră În zona din spate</b>Dacă până acum aveam îndoieli în ce privește prezența unei camere în spatele lui Nexus 7 2, ei bine ele sunt risipite astăzi, când a apărut pe web o imagine de presă cu acest terminal. Ca de obicei, @evleaks este sursa acestei scăpări și el...

Dacă până acum aveam îndoieli în ce privește prezența unei camere în spatele lui Nexus 7 2, ei bine ele sunt risipite astăzi, când a apărut pe web o imagine de presă cu acest terminal. Ca de obicei, @evleaks este sursa acestei scăpări și el ne oferă și o imagine din profil cu device-ul.

Mult așteptată tableta Nexus de nouă generație va veni în variante de 16 sau 32 GB, după cum confirma chiar sursa imaginilor. Vom avea parte de o cameră frontală și una în zona din spate, plasată în colț, așa cum se vede în imagine. Se pare că ASUS ar fi renunțat la procesorul Snapdragon 600 în favoarea unui Snapdragon S4 Pro, tot un quad core, dar puțin mai slab.

Noul Nexus 7 apare În prima imagine de presă, cu o cameră În zona din spate

Vom primi și 2 GB RAM (sau 4 GB dacă ne luăm după zvonuri de săptămâna trecută), un display Full HD de 7 inch, difuzoare stereo, și Android 4.3 drept OS. Designul acestui produs este unul previzibil, cu format dreptunghiular, spate soft touch ce amintește de un Kindle Fire și margini mari ale ecranului în zona superioară și inferioară. Observăm și prezența unui LED pentru notificări sub ecran. Așteptați-vă la un debut oficial al produsului pe 24 iulie, atunci când Google are programat un eveniment.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×