LG pune punctul pe "G", Înregistrează mărcile G Watch, G Glass, G Tab, G Band și G Hub

Autor:  | Publicat în:  LG 844 ori
<b>LG pune punctul pe "G", Înregistrează mărcile G Watch, G Glass, G Tab, G Band și G Hub</b>După ce aflăm cu câteva zile în urmă că LG Optimus G2 se va numit de fapt LG G2 și va fi începutul seriei de produse "G", iată că aceasta gamă începe să se contureze ușor, ușor. și nu e vorba doar de telefoane și tablete aici, ci și de...

După ce aflăm cu câteva zile în urmă că LG Optimus G2 se va numit de fapt LG G2 și va fi începutul seriei de produse "G", iată că aceasta gamă începe să se contureze ușor, ușor. și nu e vorba doar de telefoane și tablete aici, ci și de alte gadgeturi.

Surse din media coreeană afirmă că LG ar fi cerut brevetul pentru o serie de terminale cu branding G. Printre ele se număra ceasuri, brățări, ochelari și tablete. E vorba despre G Glass, brevet înaintat în segmentul de telefoane și ochelari, apoi G Watch, în segmentul de ceasuri și telefoane mobile.

G Tab a fost depus în categoria de tablete, iar informații despre G Band și G Hub nu avem deocamdată. Presupun că G Band este un soi de brățara/accesoriu de purtat la încheietura care va fi ideal pentru fitness și sănătate, iar G Hub va un serviciu/magazin de aplicații. Debutul acestor produse este așteptat la IFA 2013 în Berlin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×