Apple ieftineste iPhone-ul cu 200 de dolari si anunta noul iPod Touch

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.334 ori
<b>Apple ieftineste iPhone-ul cu 200 de dolari si anunta noul iPod Touch</b>Apple a anuntat astazi o ieftinire a pretului celebrului sau terminal&nbsp; mobil, iPhone, dar si o viitoare lansare a unei noi versiuni iPod care seamana cu telefonul produs de compania lui Steve Jobs. De asemenea pe lista anunturilor s-a aflat si o noua...

Apple a anuntat astazi o ieftinire a pretului celebrului sau terminal  mobil, iPhone, dar si o viitoare lansare a unei noi versiuni iPod care seamana cu telefonul produs de compania lui Steve Jobs.

De asemenea pe lista anunturilor s-a aflat si o noua versiune a magazinului virtual de muzica, iTunes, care ofera acum posibilitatea utilizatorilor de a downloada muzica direct pe playerul folosit, fara a avea PC-ul drept intermediar. Apple a scazut pretul celebrului iPhone de 8GB cu 200 de dolari, acesta costand acum doar 399 de dolari. Compania nu a dat un motiv oficial pentru aceasta ieftinire, dar analistii au pus decizia pe seama vanzarilor ridicate ale telefonului. Noul iPod, botezat Touch, seamana cu un iPhone, modelul de 8GB costand 299 de dolari, iar cel de 16GB, 399 de dolari.

Acest nou music player este dotat cu un control pe baza de touchscreen si include o antena Wi-Fi, care ii permite sa se conecteze direct la Internet. iPod Touch este dotat cu un browser care transforma playerul intr-un computer handheld mai degraba decat intr-un gadget cu functii muzicale pronuntate. Tot pe lista anunturilor Apple s-a aflat si noul iPod Nano, mai lat  decat predecesorii sai, dar dotat cu un ecran mai mare, ideal pentru vizionarea clipurilor video. Acest model iPod, in varianta de 4GB va costa 149 de dolari, iar modelul de 8GB, 199 de dolari. Modelul original iPod va fi in continuare disponibil, sub denumrirea de “Classic”, varianta sa de 80GB costand 249 de dolari, in timp ce varianta de 160GB va fi vanduta la pretul de 349 de dolari.

Se pare ca Apple a inceput o campanie denumita de multi “agresiva” dorind sa atinga tinta de 1 milion de iPhone-uri vandute pana la finalul lunii cu orice pret si promovandu-si cele mai noi playere muzicale.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×