Totul despre iPAQ 900 Business Messenger

1.929 ori
<b>Totul despre iPAQ 900 Business Messenger</b>Pe langa modelul prezentat anterior, iPAQ 600 Business Navigator, HP va ofera sansa sa folositi un super terminal destinat oamenilor de afaceri: iPAQ 900 Business Messenger. Aceasta este experienta mobila email pe care ati dorit-o! Tastatura QWERTY a...

Pe langa modelul prezentat anterior, iPAQ 600 Business Navigator, HP va ofera sansa sa folositi un super terminal destinat oamenilor de afaceri: iPAQ 900 Business Messenger.

Aceasta este experienta mobila email pe care ati dorit-o! Tastatura QWERTY a telefonului va face text inputul o joaca de copii, iar scrollul va fi facut cu mare usurinta cu ajutorul rotitei standard de scroll. Veti putea vizualiza si printa atasamentele mailurilor, iar cand veti fi la volan, veti putea beneficia de varianta audio a mailurilor primite, dand reply fara a tasta un cuvant,. Puteti efectua apeluri cu ajutorul handsetului si naviga pe Internet prin intermediul tehnologiei 3G si a celei Quad-band.

Gasiti destinatia ideala pentru vacanta sau locul unde se va desfasura urmatoarea sedinta cu ajutorul GPS-ului si a hartilor incluse in Google Maps. Aplicatiile Windows Mobile va vor ajuta sa continuati managementul de la distanta al afacerilor personale, iar camera de 3 megapixeli va permite sa faceti capturi video sau sa imortalizati momente placute din vacanta. Veti putea conecta notebookul personal la acest terminal, folosind si retelele wireless 802.11 b/g la birou sau cu ajutorul hotspoturilor WiFi. Pentru costuri mai reduse, aveti acum si posibilitatea de a purta convorbiri apeland o persoana prin intermediul Internetului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×