Apple introduce noi brevete, pentru propria soluție StreetView și MacBook cu display detașabil

Autor:  | Publicat în:  Apple 793 ori
<b>Apple introduce noi brevete, pentru propria soluție StreetView și MacBook cu display detașabil</b>S-ar părea că în ultimul timp Apple s-a orientat spre inovare, mai mult decât oricând înainte, mergând pe idei care pot schimba complet modul în care percepem dispozitive mobile pentru viitorul apropiat. Producătorul este așteptat să livreze...

S-ar părea că în ultimul timp Apple s-a orientat spre inovare, mai mult decât oricând înainte, mergând pe idei care pot schimba complet modul în care percepem dispozitive mobile pentru viitorul apropiat. Producătorul este așteptat să livreze produse noi pentru acest an, deși accentul mai mare este spre iPhone-ul de anul viitor, despre care se spune că va veni cu un design cu totul nou și caracteristici incredibile.

Apple au căutat soluții pentru a obține brevetarea de noi tehnologii, atât în ceea ce privește software, cât și hardware-ul, unde este foarte probabil să asistăm la o implementare în viitorul apropiat. Nu a trecut mult timp de când am vorbit de noua tehnologie patentată de producător, care pare a fi orientată pe un ecran care acoperă întreaga suprafață a iPhone/iPod-ului și integrează un sistem de recunoaștere a feței. Tot în termeni de brevete, se pare că cel mai nou se referă de data aceasta la proiectarea MacBook, unde acesta va oferi o caracteristică similară a dispozitivelor hibride Windows, având un ecran care se desprinde de tastatură și partea inferioară a dispozitivului. Acest nou design va oferi o mai bună mobilitate, ergonomie și productivitate sporită pentru atunci când doar o parte a dispozitivului este necesară.

Apple introduce noi brevete, pentru propria soluție StreetView și MacBook detașabil

Nu numai că cei de la Apple sunt orientați pentru a merge mult mai departe cu soluția proprie Maps, care a reușit să dezamăgească atât de mult anul trecut, dar doresc să ofere noi caracteristici remarcabile. Un alt brevet pe care Apple dorește să-l obțină se referă la Street View, în stil imagini pentru Apple Maps, menit să rivalizeze cu soluția Google. Cu achiziția recentă a unei companii de navigație interioară, Apple a furnizat cu noul brevet și implementara unui sistem navigat medii interioare cu cea mai mare eficiență. Nu există nici o informație privind modul și planurile de punere în aplicare a acestor caracteristici, deși am putea fi surprinși mai cuvânt decât anticipat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×