Opinie: Există speranţă pentru Microsoft!

4.667 ori
<b>Opinie: Există speranţă pentru Microsoft!</b>Conferința BUILD 2017 a celor de la Microsoft ne-a confirmat într-un fel faptul că există speranță pentru compania IT. Aceștia au prezentat conceptul de design numit 'Fluent Design System' pentru Windows 10 și acesta arată de-a dreptul

Nu ştiu dacă aţi urmărit BUILD 2017, dar eu am văzut ceva foarte tare acolo. După atât de mulţi ani în care interfaţa Metro ne-a rănit ochii şi restul simţurilor, în sfârşit ni se pregăteşte ceva nou. Numele său este "Fluent Design System" şi clipul de mai jos explică despre ce e vorba. Microsoft pare să vadă viitorul în 3D, AR şi VR şi practic suntem în anticiparea consumului unui viitor Windows via Hololens.

Noul limbaj de design se bazează pe transparenţă totală, tridimensionalitate şi cumva parcă se revine puţin la conceptul de "Aero" din Windows 7. Interfaţa nu scapă de tile-uri, ci ele se diluează într-un "nor" de itemi vizuali tridimensionali care pulsează şi vibrează de energie. Există speranţă pentru Microsoft şi abia acum începe să se simtă aportul lui Satya Nadella.

Presimt un final de 2017 şi 2018 foarte inspirat! Să sperăm că nu va fi căsăpit de birocraţie… Viitorul pare sa aparțină gesturilor, comenzilor vocale și controlulul cu privirea și mișcarea capului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×