Motorola MOTOGO! TV, telefon dual SIM Android cu TV tuner

2.010 ori
<b>Motorola MOTOGO! TV, telefon dual SIM Android cu TV tuner</b>Motorola tocmai a lansat pe piața sud-americană un nou model de smarpthone Android numit MOTOGO! TV. Terminalul merită remarcat nu atât prin prisma dotărilor, cât prin faptul că are o antenă TV și capacitate dual SIM. Iată cum arată acest model...

Motorola tocmai a lansat pe piața sud-americană un nou model de smarpthone Android numit MOTOGO! TV. Terminalul merită remarcat nu atât prin prisma dotărilor, cât prin faptul că are o antenă TV și capacitate dual SIM. Iată cum arată acest model inedit:

Nu sunt șanse prea mari să vedem așa ceva în România în curând, deși acesta este unul dintre acele produse pentru piețele în curs de dezvoltare. Motorola MOTOGO! TV este un telefon Android dual SIM care oferă și protecție contra prafului, murdăririi și contactului cu apa. El costă 195 de dolari și vine cu un display touch de 3.2 inch, radio FM, slot microSD și o cameră de 3 megapixeli. Alte dotări includ WiFi și 2 GB spațiu de stocare.

După cum știți deja, telefoanele cu tuner TV sunt la mare căutare în Asia și America Latină și asta mai ales pentru faptul că acolo conexiunile WiFi nu sunt omniprezente ca în Vest. De aceea apare și nevoia de a privi programe TV și cum semnalul TV e la îndemână se vând bine telefoanele cu TV tuner. Oare România e mai degrabă genul de țară care prefera telefoanele cu tuner sau care prefera streaming WiFi, site-uri cu seriale? Voi ce ziceți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×