Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge încep să primească actualizarea la Android 6.0.1 în Coreea de Sud; Curând şi la noi!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.348 ori
<b>Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge încep să primească actualizarea la Android 6.0.1 în Coreea de Sud; Curând şi la noi!</b>Circulă &icirc;ncă de la finalul anului trecut o serie de liste cu programul actualizărilor la Android 6.0 Marshmallow pentru principalele telefoane şi tablete Samsung ale anului trecut şi iată-ne acum la graniţa dintre ianuarie şi februarie,...

Circulă încă de la finalul anului trecut o serie de liste cu programul actualizărilor la Android 6.0 Marshmallow pentru principalele telefoane şi tablete Samsung ale anului trecut şi iată-ne acum la graniţa dintre ianuarie şi februarie, întrebându-ne când va sosi noul software. Se pare că nu trebuie să ne mai întrebăm deoarece tocmai a început rollout-ul, cel puţin în Coreea de Sud.

De obicei alte teritorii ar trebui să urmeze în maxim o zi sau două, deci aşteptaţi-vă că până la mijlocul săptămânii viitoare să aveţi Android 6.0.1 Marshmallow pe Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge. Ele sunt cele două modele ce au primit noul Android în ţara de baştină Samsung, dovada fiind capturile de ecran integrate în acest articol.

Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge încep să primească actualizarea la Android 6.0.1 în Coreea de Sud; Curând şi la noi!

Lansarea vine după o perioadă de beta testing, în cadrul căreia utilizatorii se puteau înscrie pentru a încerca noul software. Urmează şi Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge+, suntem siguri de asta. Posesorii acestor modele nu vor primi doar Marshmallow şi atât, ci şi câteva schimbări la nivel de interfaţă TouchWiz. Bara status şi Quick Toggles sunt acum albe în loc de albastre, iar meniul Power a primit un nou look.

Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge încep să primească actualizarea la Android 6.0.1 în Coreea de Sud; Curând şi la noi!

Câteva iconuri ale aplicaţiilor au fost schimbate, iar temele sunt acum disponibile în funcţie de paleta de culori. În rest, Marshmallow aduce funcţiile consacrate, de la Google Now on Tap, la Doze, administrarea mai bună a permisiunilor şi altele. Modul Pro al camerei a primit şi opţiunea shutter speed odată cu actualizarea.

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×