Apple iPad, distrugatorul de netbook-uri Windows?

1.100 ori
<b>Apple iPad, distrugatorul de netbook-uri Windows?</b>Se pare ca Apple iPad nu numai ca domina autoritar segmentul de tableturi, ci afecteaza si vanzarile de netbook-uri Windows, conform unui oficial Microsoft. Gavriella Schuster, Microsoft Windows general product manager a afirmat recent ca tabletul Apple...

Se pare ca Apple iPad nu numai ca domina autoritar segmentul de tableturi, ci afecteaza si vanzarile de netbook-uri Windows, conform unui oficial Microsoft. Gavriella Schuster, Microsoft Windows general product manager a afirmat recent ca tabletul Apple si modelele cu Android la bord ameninta serios vanzarile de netbook-uri Windows.

Schuster a facut aceste declaratii intr-un interviu recent cu un blog din Seattle, afirmand si ca 90% din netbook-uri ruleaza Windows, iar platforma are de suferit, daca vanzarile scad. Intre timp, in doar cateva luni de existenta, Apple iPad a vandut 4 milioane de unitati si detine acum o cota de piata (in segmentul tablet) de 95%, conform celor de la Strategy Analytics.

Intre timp, Windows 7 dezamageste, in special la capitolul experienta touch oferita pe tableturi, iar publicul asteapta in continuare un tablet Microsoft care sa rivalizeze cu iPad. Se pare ca doar Windows 8 va oferi o experienta touch adecvata tablet PC-urilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×