Produse evoMAG.ro

Apple iPad, distrugatorul de netbook-uri Windows?

Autor:  | Publicat în:  Apple 923 ori
<b>Apple iPad, distrugatorul de netbook-uri Windows?</b>Se pare ca Apple iPad nu numai ca domina autoritar segmentul de tableturi, ci afecteaza si vanzarile de netbook-uri Windows, conform unui oficial Microsoft. Gavriella Schuster, Microsoft Windows general product manager a afirmat recent ca tabletul Apple...

Se pare ca Apple iPad nu numai ca domina autoritar segmentul de tableturi, ci afecteaza si vanzarile de netbook-uri Windows, conform unui oficial Microsoft. Gavriella Schuster, Microsoft Windows general product manager a afirmat recent ca tabletul Apple si modelele cu Android la bord ameninta serios vanzarile de netbook-uri Windows.

Schuster a facut aceste declaratii intr-un interviu recent cu un blog din Seattle, afirmand si ca 90% din netbook-uri ruleaza Windows, iar platforma are de suferit, daca vanzarile scad. Intre timp, in doar cateva luni de existenta, Apple iPad a vandut 4 milioane de unitati si detine acum o cota de piata (in segmentul tablet) de 95%, conform celor de la Strategy Analytics.

Intre timp, Windows 7 dezamageste, in special la capitolul experienta touch oferita pe tableturi, iar publicul asteapta in continuare un tablet Microsoft care sa rivalizeze cu iPad. Se pare ca doar Windows 8 va oferi o experienta touch adecvata tablet PC-urilor.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×