Cea mai tare reclama la Nokia N-Gage: 1000 de oameni alcatuind jocul "Snake"

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.554 ori
<b>Cea mai tare reclama la Nokia N-Gage: 1000 de oameni alcatuind jocul "Snake"</b>Mintile luminate ale sectiunii de marketing de la Nokia s-au pus in miscare si au dat nastere unei campanii cel putin originale, care include o reclama ce prezinta 1000 de persoane alcatuind un "sarpe" urias si amintind de jocul Snake. Pentru a vedea...

Mintile luminate ale sectiunii de marketing de la Nokia s-au pus in miscare si au dat nastere unei campanii cel putin originale, care include o reclama ce prezinta 1000 de persoane alcatuind un "sarpe" urias si amintind de jocul Snake. Pentru a vedea reclama dati click pe imaginea de mai jos:

Campania Get Out and Play beneficiaza si de un site pe masura unde puteti vedea inca o varianta a jocului Snake, cu oameni. De remarcat este faptul ca pentru a realiza acest clip nu au fost folosite efecte speciale, ci doar 1000 de persoane si aranjarea lor in stil Snake. Puteti descarca reclama, in varianta HD si un clip "making of" de la aceasta adresa asta.

Site-ul campaniei Get Out and Play este la fel de interesant, dar necesita o conexiune broadband rapida. Pana si ecranul de incarcare al acestui site interactiv de gaming este un joc Breakout si veti vedea ca puteti chiar sa jucati Breakout cu persoane reale in loc de blocuri, mingi si palete. Va reamintim ca reclama pe care o puteti vedea in acest articol este realizata fara CGI si efecte, ci doar prin intermediul unei tehnici de filmare si a 1000 de figuranti.

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×