Apple iPhone updatat la firmware-ul 1.1.3

1.037 ori
<b>Apple iPhone updatat la firmware-ul 1.1.3</b>Utilizatorii unui iPhone vor descoperi in curand ca telefonul lor este acum dotat cu o serie de functii noi, obtinute cu ajutorul upgrade-ului gratuit al firmware-ului handsetului la versiunea 1.1.3. Printre noile feature-uri se numara si abilitatea de a...

Utilizatorii unui iPhone vor descoperi in curand ca telefonul lor este acum dotat cu o serie de functii noi, obtinute cu ajutorul upgrade-ului gratuit al firmware-ului handsetului la versiunea 1.1.3.

Printre noile feature-uri se numara si abilitatea de a afla exact locul unde este plasat utilizatorul pe glob, prin intermediul aplicatiei Maps, in varianta sa imbunatatita. Aceasta foloseste acum un sistem GPS, care nu poate da gres, trianguland relee si hot spoturi Wi-Fi. De asemenea, firmware-ul soseste cu un feature drag and drop, care se aplica in cazul iconurilor de pe ecranul home. In plus, utilizatorii unui iPhone pot adauga acum shortcuturi web, numite Web Clips, ca iconuri pe display.

Upgrade-ul la Maps, desi nu este la fel de util ca un sistem autentic GPS, reprezinta o imbunatatire considerabila fata de versiunea precedenta, care cerea utilizatorior sa mentioneze locul unde se afla si apoi sa updateze manual harta. O alta functie a lui 1.1.3 este abilitatea de a crea pana la 9 ecrane home, care pot fi accesate rapid doar miscand degetul catre dreapta sau stanga. In sfarsit, putem da mesaje SMS mai multor persoane, datorita aceluiasi update, dar din pacate nici urma de MMS, inca. Asteptam in continuare vesti despre iPhone 3G si va vom tine la curent cu cele mai noi stiri de la MacWorld 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×