Cel mai subtire laptop din lume este MacBook Air

1.978 ori
<b>Cel mai subtire laptop din lume este MacBook Air</b>Starul debutului MacWorld 2008 de ieri a fost cu siguranta MacBook Air, cel mai subtire notebook din lume, dupa cum afirma CEO-ul Apple, Steve Jobs. Va vor impresiona cu siguranta 2 lucruri la acest terminal: pretul si dotarile sale, pe care le veti afla...

Starul debutului MacWorld 2008 de ieri a fost cu siguranta MacBook Air, cel mai subtire notebook din lume, dupa cum afirma CEO-ul Apple, Steve Jobs. Va vor impresiona cu siguranta 2 lucruri la acest terminal: pretul si dotarile sale, pe care le veti afla in randurile urmatoare.

Sa incepem cu vestea proasta: MacBook Air va costa 1.799 de dolari si va sosi dotat cu o baterie care rezista 5 ore. Terminalul este dotat cu o tastatura full-size, display widescreen cu diagonala de 13.3 inch, camera video iSight, 2GB de RAM, suport Wi-Fi si hard de 80GB. Veti fi impresionati de dimensiunile noul MacBook, care are o grosime de doar 1.9 cm si o incredibila greutate de doar 1.36kg. La urma urmei, terminalul este atat de mic, incat Steve Jobs l-a tinut intr-un plic A4 inainte de prezentarea sa!

Apple ofera sansa cumparatorilor unui MacBook Air sa achizitioneze si un SuperDrive extern, la doar 99 de dolari, care poate fi conectat prin USB la notebook. Evident, Air va rula Leopard OS X si va sosi cu suita de software multimedia iLife, in vreme ce "inima" laptopului este un surprinzator procesor Intel Core 2 Duo de 1.6GHz. Ramaneti pe mobilissimo, deoarece in curand va vom posta si un video hands-on cu acest incredibil laptop, care pare "prea frumos pentru a fi adevarat".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×