Apple iPhone versus varianta chinezeasca Cect

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.301 ori
<b>Apple iPhone versus varianta chinezeasca Cect</b>Chinezii au propriul iPhone, dupa cum bine stiti si nu, nu este vorba despre Meizu cel plin de buguri ci despre Cect HiPhone, pe care il vedem intr-un duel video cu celebrul iPhone. Pentru a vizualiza clipul comparativ al celor 2 handseturi dati click pe...

Chinezii au propriul iPhone, dupa cum bine stiti si nu, nu este vorba despre Meizu cel plin de buguri ci despre Cect HiPhone, pe care il vedem intr-un duel video cu celebrul iPhone. Pentru a vizualiza clipul comparativ al celor 2 handseturi dati click pe imaginea urmatoare:

Telefonul produs de Cect este mult mai gros decat iPhone, dar aflam de acest feature de abia la finalul clipului. Comparatia debuteaza cu o testare a functiilor muzicale si cu faptul ca telefonul produs de Cect include accelerometru. Se pare ca varianta asiatica a lui iPhone (si mai ieftina) raspunde mai greu la comenzi, oricare ar fi aplicatia utilizata. Interfatele celor 2 terminale sunt similare, ca si suportul pentru YouTube si fisiere audio, fiind testati un artist asiatic si Linkin Park.

In vreme ce iPhone dispune de Cover Flow, superba interfata care permite browsingul printre copertele albumelor muzicale, nu am vazut nici urma de un astfel de feature pe HiPhone. De remarcat este faptul ca terminalul Cect include un display mai luminos, dar banuim ca o reglare a setarilor l-ar face la fel si pe cel al lui iPhone. Ambele handseturi suporta mod landscape de vizualizare a videoclipurilor, iar trecerea de la portrait la acesta se face prin intoarcerea terminalelor. Tastatura virtuala QWERTY se comporta in mod similar la ambele telefoane, parca totusi cu un mic delay la HiPhone.

In cele din urma, putem observa ca iPhone sta mult mai bine cand vine vorba de zooming si vizualizarea imaginilor, decat "varul" sau asiatic, care se misca extrem de greu cand vine vorba de feature-uri foto. Ati opta pentru un iPhone inferior, daca pretul sau ar fi cu 100-200 de dolari mai mic?

Clip:


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×