Primele imagini cu iPhone AppStore

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.086 ori
<b>Primele imagini cu iPhone AppStore</b>Developerul de aplicatii pentru iPhone cu numele de Drunkenbass a facut publice screenshoturi ale popularului AppStore, magazinul virtual de unde se vor putea descarca aplicatiile create special pentru terminalul produs de Apple. Interfata este una...

Developerul de aplicatii pentru iPhone cu numele de Drunkenbass a facut publice screenshoturi ale popularului AppStore, magazinul virtual de unde se vor putea descarca aplicatiile create special pentru terminalul produs de Apple.

Interfata este una asemanatoare si uniforma cu restul aplicatiilor Apple si destul de previzibila fata de asteptarile utilizatorilor. Daca imaginile sunt intr-adevar reale, atunci avem de-a face cu o versiune provizorie a interfatei AppStore, de vreme ce banuim ca softurile vor fi impartite pe categorii si nu pe "genuri". Daca screenshoturile sunt false, atunci persoana care le-a creat ar fi trebuit totusi sa cunoasca o astfel de impartire pe categorii.

Se pare ca developerul Drunkenbass afirma ca dupa lansarea initiala a lui AppStore isi face aparitia o eroare de conexiune iTunes, dar dupa cateva incercari succesive, el a reusit sa faca softul sa afiseze imagini aleatorii. Ar fi avut oare developerul mai mult noroc in reteaua AT&T? Interfata nu este nici de departe atat de interesanta pe cat sunt aplicatiile care vor fi disponibile prin AppStore, dar vom afla mai multe detalii despre acestea in lunile urmatoare.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×