Google Maps include de azi transportul public din 7 orașe ale României

Autor:  | Publicat în:  Google 1.863 ori
<b>Google Maps include de azi transportul public din 7 orașe ale României</b>începând de azi, 11 septembrie Google Maps oferă detalii despre transportul public pentru 7 orașe mari din România. E vorba despre București, Ploiești, Cluj Napoca, Iași, Timișoara, Constanta și Craiova. &nbsp; Această evoluție a serviciului...

începând de azi, 11 septembrie Google Maps oferă detalii despre transportul public pentru 7 orașe mari din România. E vorba despre București, Ploiești, Cluj Napoca, Iași, Timișoara, Constanta și Craiova.

Această evoluție a serviciului de cartografiere a fost realizată în colaborare cu SimPlus și Concept Apps. Google Maps Transit oferă indicații cu privire la transportul în comun, afișate în tandem cu cele pentru mersul pe jos și cele pentru automobilul personal. Maps va afișa toate rutele disponibile pentru a ajunge la o destinație, incluzând linii de transport în comun recomandate. Aici includem metrou, autobuz, tramvai sau troleibuz, plus detalii despre stații și rute.

Google Maps include de azi transportul public din 7 orașe ale României

Informațiile despre transportul public vor fi disponibile atât în versiunea desktop, cât și cea de pe iOS și Android. în aplicație opțiunea Transport Public este disponibilă sub forma unui buton marcat cu imaginea unui autobuz, iar Google Maps va afișa, pe lângă rute și destinație și poziționarea stațiilor și numărul liniei respective. Brașov a fost primul oraș din România care a avut informații despre transportul public incluse în Google Maps anul trecut.

Google Maps include de azi transportul public din 7 orașe ale României


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×