Google Maps include de azi transportul public din 7 orașe ale României

1.971 ori
<b>Google Maps include de azi transportul public din 7 orașe ale României</b>începând de azi, 11 septembrie Google Maps oferă detalii despre transportul public pentru 7 orașe mari din România. E vorba despre București, Ploiești, Cluj Napoca, Iași, Timișoara, Constanta și Craiova. &nbsp; Această evoluție a serviciului...

începând de azi, 11 septembrie Google Maps oferă detalii despre transportul public pentru 7 orașe mari din România. E vorba despre București, Ploiești, Cluj Napoca, Iași, Timișoara, Constanta și Craiova.

Această evoluție a serviciului de cartografiere a fost realizată în colaborare cu SimPlus și Concept Apps. Google Maps Transit oferă indicații cu privire la transportul în comun, afișate în tandem cu cele pentru mersul pe jos și cele pentru automobilul personal. Maps va afișa toate rutele disponibile pentru a ajunge la o destinație, incluzând linii de transport în comun recomandate. Aici includem metrou, autobuz, tramvai sau troleibuz, plus detalii despre stații și rute.

Google Maps include de azi transportul public din 7 orașe ale României

Informațiile despre transportul public vor fi disponibile atât în versiunea desktop, cât și cea de pe iOS și Android. în aplicație opțiunea Transport Public este disponibilă sub forma unui buton marcat cu imaginea unui autobuz, iar Google Maps va afișa, pe lângă rute și destinație și poziționarea stațiilor și numărul liniei respective. Brașov a fost primul oraș din România care a avut informații despre transportul public incluse în Google Maps anul trecut.

Google Maps include de azi transportul public din 7 orașe ale României

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×