Apple iWatch ajunge pe web prin cea mai amplă scăpare de până acum; Iată o serie de schițe de design!

980 ori
<b>Apple iWatch ajunge pe web prin cea mai amplă scăpare de până acum; Iată o serie de schițe de design!</b>Am auzit numeroase zvonuri despre Apple iWatch și dacă ne luăm după unele leakuri, atunci acest produs ar putea debuta mâine. Astăzi avem parte de cea mai mare scăpare a acestui ceas, la capitolul design, o serie de schițe ale acestui smartwatch...

Am auzit numeroase zvonuri despre Apple iWatch și dacă ne luăm după unele leakuri, atunci acest produs ar putea debuta mâine. Astăzi avem parte de cea mai mare scăpare a acestui ceas, la capitolul design, o serie de schițe ale acestui smartwatch ajungând pe Reddit.

Desenele și schemele CAD ne dezvăluie că iWatch va avea un microfon, difuzor și suport Siri, dar și un display flexibil multitouch. în plus, nu vom avea parte de un conector Lightning sau de alte porturi, deci toate conexiunile se vor realiza via wireless. Bateria va dura peste o zi, iar produsul va fi rezistent la apă la o adâncime de aproximativ 20 de metri. 8 modele vor fi prezentate în total, în 4 versiuni de culoare și 2 tipuri de mărimi.

Apple iWatch ajunge pe web prin cea mai amplă scăpare de până acum; Iată o serie de schițe de design!

Există și un orificiu în carcasa, în zona unde se va afla un senzor special, care intră în contact cu pielea. Acela va fi folosit pentru a măsura pulsul și cu puțin noroc și glicemia sau tensiunea arterială. Ultima parte a acestui leak indică faptul că Apple va începe producția în masă de abia în ianuarie, dar și că prețul va fi foarte mare. Cum vi se par aceste scăpări?

Apple iWatch

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×