Bateria lui iPhone 6 de 5.5 inch e filmată, vine cu capacitate de 2915 mAh (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 843 ori
<b>Bateria lui iPhone 6 de 5.5 inch e filmată, vine cu capacitate de 2915 mAh (Video)</b>în ultimele luni a fost folosită tot mai des sintagma de iPhone Air, atunci când se scria sau se vorbea despre modelul iPhone 6 cu diagonală de 5.5 inch. Cei de la nowhereelse.fr ne reamintesc de această ipoteză și ne prezintă un clip video cu...

în ultimele luni a fost folosită tot mai des sintagma de iPhone Air, atunci când se scria sau se vorbea despre modelul iPhone 6 cu diagonală de 5.5 inch. Cei de la nowhereelse.fr ne reamintesc de această ipoteză și ne prezintă un clip video cu bateria phabletului.

E vorba despre o baterie de 2915 mAh și aparent o serie de coduri și conectori confirma autenticitatea sa. Numărul serial imprimat pe componentele flexibile se potrivește cu modelul folosit de obicei de Apple pentru a numi componentele sale (820-4545-03). Vă reamintesc că precedente scăpări confirmau o baterie de 1810 mAh pentru iPhone 6 de 4.7 inch, un upgrade de la unitatea de 1560 mAh de pe iPhone 5s.

Bateria lui iPhone 6 de 5.5 inch e filmată, vine cu capacitate de 2915 mAh (Video)

Cei de la nowhereelse.fr au emis și teoria că iPhone 6 de 4.7 inch ar putea adopta de fapt bateria de 2915 mAh, făcându-ne să ne întrebăm pentru ce model e acea unitate de 1810 mAh... Există  o teorie ca Apple ar putea relansa iPhone 5s cu o capacitate crescută a bateriei, dar asta ar enerva cumpărătorii primei versiuni. Singurul aspect care infirmă această teorie e conectorul bateriei de 1810 mAh care nu pare adaptat plăcii de baza de pe iPhone 5s.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×