Apple lansează CarPlay, o soluție pentru bordul mașinii care integrează iOS și Siri

826 ori
<b>Apple lansează CarPlay, o soluție pentru bordul mașinii care integrează iOS și Siri</b>Cu câteva zile în urma aflăm că Apple plănuiește un nou produs pentru automobile, iar astăzi el a devenit realitate sub numele de CarPlay. Acesta este un sistem care conectează iPhone-ul la bordul mașinii și oferă o experiență hands free care...

Cu câteva zile în urma aflăm că Apple plănuiește un nou produs pentru automobile, iar astăzi el a devenit realitate sub numele de CarPlay. Acesta este un sistem care conectează iPhone-ul la bordul mașinii și oferă o experiență hands free care include Siri.

Astfel, veți putea asculta muzică, primi actualizări cu privire la trafic și primi și ghidare vocală turn by turn din partea lui Siri. Vi se vor citi și mesajele, iar această inițiativă este acel proiect "iOS in the car" despre care auzisem cu puțin timp în urmă. Vom afla mai multe detalii și vom vedea soluția integrată pe modele Ferrari și Mercedes în cadrul lui Geneva Motor Show, care are loc în această săptămână.

Apple lansează CarPlay, o soluție pentru bordul mașinii care integrează iOS și Siri

CarPlay se axează pe comunicații, navigare și divertisment. Astfel, cu un iPhone conectat via CarPlay, șoferul poate folosi Maps, accesa colecția sa de melodii din iTunes, ascultă podcasturi și efectuă apeluri, toate din bordul mașinii. Apple promovează și siguranță la volan, punând accentul pe funcțiile de comandă vocală și încercând să facă șoferul să utilizeze cât mai puțin ecranul.

Apple lansează CarPlay, o soluție pentru bordul mașinii care integrează iOS și Siri

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×