Apple lanseaza SDK-ul pentru iPhone pe 6 martie

Autor:  | Publicat în:  Apple 943 ori
<b>Apple lanseaza SDK-ul pentru iPhone pe 6 martie</b>Se pare ca amanarea lansarii SDK-ului pentru iPhone era reala, iar site-urile de specialitate au inceput deja sa primeasca invitatii la evenimentul de pe 6 martie, in cadrul caruia Apple va face marea lansare. SDK-ul va debuta in cladirea primariei,...

Se pare ca amanarea lansarii SDK-ului pentru iPhone era reala, iar site-urile de specialitate au inceput deja sa primeasca invitatii la evenimentul de pe 6 martie, in cadrul caruia Apple va face marea lansare.

SDK-ul va debuta in cladirea primariei, aflata in campusul din Cupertino, in data de 6 martie. Invitatiile anunta si cateva feature-uri destul de atractive si noi pentru terminalul anului 2007. Initial majoritatea zvonurilor si blogurilor dadeau data de 26 februarie drept sigura pentru aceasta lansare, dar iata ca ea a trecut fara nici un semn de SDK. Nu stim daca cei de la Apple au mai dorit sa lucreze la el, sau au vrut doar sa creasca suspansul fanilor.

Printre cele mai importante efecte ale acestei lansari va fi proliferarea gamingului pe telefonul produs de Apple. Developerii third party si homebrewerii vor avea in sfarsit toate uneltele (oficiale) pentru a crea aplicatii disponibile si pana acum, dar cu probleme de compatibilitate. Urmatoarele luni vor arata daca acest SDK pune in pericol popularitatea Aliantei Google, care dezvolta Android si a atras numerosi developeri, chiar si cu premii de pana la 10 milioane de dolari.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×