Telefoanele concept create pentru Microsoft, dotate cu super-camere

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.444 ori
<b>Telefoanele concept create pentru Microsoft, dotate cu super-camere</b>Cei de la General Assembly au creat niste designuri geniale pentru telefoane concept, care vor aparea sub brandul Microsoft. Putem observa ca aceste handseturi, care vor rula variante de Windows Mobile includ camere digitale de exceptie. Avem de-a face cu...

Cei de la General Assembly au creat niste designuri geniale pentru telefoane concept, care vor aparea sub brandul Microsoft. Putem observa ca aceste handseturi, care vor rula variante de Windows Mobile includ camere digitale de exceptie.

Avem de-a face cu terminale care amintesc de smartphone-uri Nokia din seria N, dar de aceasta data, ele includ functii de camera phone. Nu stim daca vom vedea vreodata in productie vreunul dintre aceste concepte, dar ideea este buna, desi astfel de camere vor consuma destul de multa baterie, incat terminalele sa nu fie prea longevive. Ne intrebam cum ar arata conceptele, daca ar fi dotate cu chipseturi grafice Nvidia, oferindu-le capacitate grafica aproape de calitatea Blu-ray si functii de gaming avansate.

Banuim ca numarul de megapixeli al camerelor digitale de pe aceste telefoane este destul de mare, dar descoperim imediat un mare defect: sistemul de operare Windows Mobile, in general hulit de catre cunoscatori, care apreciaza Symbian. Lansati aceste telefoane cu Windows Mobile 7 si deja lucrurile vor sta altfel. Adaugati chipset Nvidia si proiector Pico si deja Google Android nu va mai conta pe piata, indiferent daca terminalele pe care va fi inclus vor costa sub 100 de dolari.

Sursa: Concept Phones

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×