Un PSP Phone de la LG?

2.480 ori
<b>Un PSP Phone de la LG?</b>Concept-phones.com ne prezinta din nou un terminal extrem de placut privirii si un soi de "PSP Phone" creat de catre designerii de la RKS pentru LG. Va reamintim ca acesta este un telefon concept care va multumi orice gamer din lume. In vreme ce Nokia...

Concept-phones.com ne prezinta din nou un terminal extrem de placut privirii si un soi de "PSP Phone" creat de catre designerii de la RKS pentru LG. Va reamintim ca acesta este un telefon concept care va multumi orice gamer din lume.

In vreme ce Nokia N-GAGE abia debuteaza pe terminalele producatorului finlandez, Sony ne prezinta prototipuri de PSP Phone, exemplul lor fiind urmat de Samsung. Apple lanseaza SDK-ul pentru iPhone promitand un viitor luminos pentru gamerii de pe telefonul anului 2007, aici incheindu-se lista de branduri care adopta gaming phones, plus minus cateva companii obscure chinezesti. RKS Design ar dori ca si LG sa produca un telefon-consola, cu designul pe care il puteti admira mai sus, dar mai avem de asteptat pana la o astfel de lansare.

Trebuie sa recunoastem ca telefonul arata foarte bine, amintind vag de un PSP, iar singura problema pare a fi felul in care vom tine acest telefon aproape de ureche, avand in vedere "adancitura" in care se afla display-ul. Noroc ca suntem in era headseturilor si nu mai este nevoie sa tinem terminalul la ureche... De mentionat este faptul ca acest handset este mult mai subtire decat restul de prototipuri de telefoane destinate gamerilor pe care le-am admirat pana acum, incluzand si un touchscreen, inedit pentru un astfel de terminal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×