Apple lansează un program de cumpărare în rate pentru iPhone-urile noi, numit iPhone Upgrade Program; Porneşte de la 32 de dolari pe lună

2.490 ori
<b>Apple lansează un program de cumpărare în rate pentru iPhone-urile noi, numit iPhone Upgrade Program; Porneşte de la 32 de dolari pe lună</b>Unul dintre anunţurile interesante de la evenimentul Apple de pe 9 septembrie a fost şi cel legat de "iPhone Upgrade Program", care implică plata unui soi de... abonament pentru a vă asigura generaţiile viitoare de iPhone. Modelul adoptat seamănă...

Unul dintre anunţurile interesante de la evenimentul Apple de pe 9 septembrie a fost şi cel legat de "iPhone Upgrade Program", care implică plata unor rate pentru a achizitiona noi modele iPhone. Modelul adoptat seamănă puţin cu ceea ce oferă operatorii, la plata lunară a unei taxe incluse în abonament, contravaloarea terminalului cumparat cu zero lei jos.

Prin noul program Apple clienţii vor putea plati in rate pentru iPhone-uri noi şi deblocate şi trece la noul flagship în fiecare an dacă doresc. Există mulţi fani Apple care fac această trecere anual, spărgând puşculiţa în fiecare toamnă. Acelaşi program va include şi AppleCare+, garanţia extinsă pentru iPhone, care acoperă şi daunele accidentale. Tariful pentru acest serviciu este de 32 de dolari pe lună, timp de 24 de luni, care pentru început va aduce un iPhone 6s Plus de 16 GB.

După 12 plăti veţi putea obţine un nou iPhone şi porni un nou program iPhone Upgrade, deci nu va mai fi nevoie să aşteptaţi să se termine perioada contractuală ca la un operator de exemplu. Deocamdată programul se desfăşoară doar în SUA şi este oferit doar la Apple Store-uri. Pentru început totul se face pe bază de rezervare.

Strategia celor de la Apple e interesantă, în ideea că acest "abonament" plătit lunar va fideliza clienţii după cum o fac operatorii. Contractele sunt unele clare pe 2 ani, asigurându-se deci că în acea perioadă clientul nu va fi tentat să renunţe la Apple în favoarea unui model Android sau Windows Phone.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×