Apple lucrează la o cameră cu zoom optic și rezoluție mai bună pentru viitoarele iPhone-uri și iPad-uri

1.019 ori
<b>Apple lucrează la o cameră cu zoom optic și rezoluție mai bună pentru viitoarele iPhone-uri și iPad-uri</b>Zvonul zilei de azi nu are legătură cu Samsung, în mod surprinzător, ci cu Apple, care ar lucra la o cameră mai bună și mai puternică pentru viitoarele generații de iPad și iPhone. Informațiile sunt extrase dintr-o serie de brevete pentru...

Zvonul zilei de azi nu are legătură cu Samsung, în mod surprinzător, ci cu Apple, care ar lucra la o cameră mai bună și mai puternică pentru viitoarele generații de iPad și iPhone. Informațiile sunt extrase dintr-o serie de brevete pentru module de cameră cu lentila cu zoom optic.

Această cameră se poate integra în terminale cu grosime de la 6 la 13 mm și cu lățime de la 18 la 32 mm. Astfel, am putea avea o cameră high end de invidiat pe un handset la fel de compact ca un iPhone 5. Conceptul din spatele noii camere este acesta: în spatele lentilei plano-concave care capturează lumina se va afla un mecanism care în loc să lase lumina să treacă drept, îi va da un unghi de 90 de grade.

Apple lucrează la o cameră cu zoom optic și rezoluție mai bună pentru viitoarele iPhone-uri și iPad-uri

Acest mecanism poate ținti lumina către o oglindă sau către un alt element optic, care va ajuta la realizarea de imagini spectaculoase. Astfel, Apple va reuși să integreze componentele camerei pe lățimea terminalului, fără să se mai îngrijoreze că o cameră groasă va crește grosimea telefonului. Același brevete menționează și un sistem care desparte fasciculul de lumină în componente de culoare roșie, verde și albastră, expulzând fiecare culoare prin laturile unui cub.

Apple lucrează la o cameră cu zoom optic și rezoluție mai bună pentru viitoarele iPhone-uri și iPad-uri

Apple ar fi testat deja acest modul și se declară încântat de el. Poate vom vedea așa ceva pe iPhone 6, deoarece pe iPhone 5S presupun că vom avea aceeași cameră ca pe iPhone 5... sau cine știe, poate un senzor ușor upgradat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×