Apple lucrează la un iPhone de 4.5 inch, cu carcasa din policarbonat; Vine În 2014! (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.181 ori
<b>Apple lucrează la un iPhone de 4.5 inch, cu carcasa din policarbonat; Vine În 2014! (Zvon)</b>Zvonuri recente afirmă că Apple lucrează la un iPhone cu carcasă din policarbonat și ecran de 4.5 inch, care ar urma să intre pe piață în 2014. Informațiile vin de la site-ul japonez specializat pe astfel de zvonuri Macotakara. &nbsp; Nu e...

Zvonuri recente afirmă că Apple lucrează la un iPhone cu carcasă din policarbonat și ecran de 4.5 inch, care ar urma să intre pe piață în 2014. Informațiile vin de la site-ul japonez specializat pe astfel de zvonuri Macotakara.

Nu e foarte clar dacă e vorba aici de nouă generație de iPhone 5 sau de o serie complet nouă. Macotakara a ținut să menționeze că următorul iPhone va avea un bliț dual LED pentru a realiza fotografii mai bune în condiții de luminozitate scăzută și a reuși să concureze cu performanțele low light ale lui Lumia 920 și HTC One. Articolul legat de aceste inovații compara carcasa din policarbonat a noului iPhone cu materialul folosit pe MacBook-ul de 13 inch, care a fost înlocuit cu câțiva ani în urmă de Macbook Air.

Este menționat și un preț de 330 de dolari în articol, deci e posibil să fie vorba aici despre acel iPhone pentru mase, cel cu preț accesibil despre care se discuta de ani buni. Cu ceva timp în urma Wall Street Journal și Bloomberg dădeau drept sigur un iPhone ieftin pentru publicul cu buget redus și acum apare din nou această teorie. își va compromite Apple brandul premium astfel?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×